Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo entelektüeller öyle şeyler yapmazlar, entelektüel görünümlü aveller yapar o dediğini. Entelektüel görünümlü avellerle takılan birisi de kendini entelektüel sanan bir aveldir, dolayısıyla sen kendini entelektüel sanan bir avelsin.

Sen de kendi temizliğini kendin yapan cimri bir beyaz Türksün! Ayrıca entelektüel olduğumu bugüne kadar hiç düşünmemiştim.

Sen de kendi temizliğini kendin yapan cimri bir beyaz Türksün! Ayrıca entelektüel olduğumu bugüne kadar hiç düşünmemiştim.
Yok sarmadı zaten ya takılasım yok hiç sana onu farkettim. Bir de manasız sevimli bir adamsın, bir noktadan sonra sürdüremiyorum.

Boyumu heybetimi, pazularımı görmeden yorum yaptığın için kızmıyorum. Kafanda nasıl bir Tahir canlandırmaktasın bilmiyorum.
Zorla sardırtacaksın kendine sonra iş çığırından çıkınca da kızacaksın bak yapma. Azıcık öngörülü ol, bu muhabbetin sonu bombok bir yere çıkar. :D

Bak Serkan şu an şu şekilde takip ediyor seni.

maxresdefault.jpg

O değil de şu sokağa çıkma yasağını çok sevdim. Şu an dışarıda muhteşem bir sessizlik var. Şu saatte bile dışarıda ses olurdu, araçlar caddeden geçerdi. Ama şu an muhteşem bir sessizlik var. Sessizliği dinlemek çok güzel.

Nöbetçi moderatör mü ? Sen burayı nasıl bir yer sanıyorsun yav. :puhaha:

Ne yani her daim bir moderatör yok mu? Şimdi ana avrat sövsem, yasadışı şeyler yazsam, suç unsuru oluşturan şeyler yapsam sabaha kadar burada kalacak mı:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt