- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Tamam cevap veriyorum. Kız olsaydım..... forumda takılmazdım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo entelektüeller öyle şeyler yapmazlar, entelektüel görünümlü aveller yapar o dediğini. Entelektüel görünümlü avellerle takılan birisi de kendini entelektüel sanan bir aveldir, dolayısıyla sen kendini entelektüel sanan bir avelsin.
Yok sarmadı zaten ya takılasım yok hiç sana onu farkettim. Bir de manasız sevimli bir adamsın, bir noktadan sonra sürdüremiyorum.Sen de kendi temizliğini kendin yapan cimri bir beyaz Türksün! Ayrıca entelektüel olduğumu bugüne kadar hiç düşünmemiştim.
Yok sarmadı zaten ya takılasım yok hiç sana onu farkettim. Bir de manasız sevimli bir adamsın, bir noktadan sonra sürdüremiyorum.
Teselli derken ? Kız olma mevzusuysa yok sana vermezdim çok net bir şekilde.Gecenin gündüzden pek bir farkı yokmuş. Uyumak istemiyorum teselli bulmalıyım.
Gecenin gündüzden pek bir farkı yokmuş. Uyumak istemiyorum teselli bulmalıyım.
Teselli derken ? Kız olma mevzusuysa yok sana vermezdim çok net bir şekilde.
Zorla sardırtacaksın kendine sonra iş çığırından çıkınca da kızacaksın bak yapma. Azıcık öngörülü ol, bu muhabbetin sonu bombok bir yere çıkar.Boyumu heybetimi, pazularımı görmeden yorum yaptığın için kızmıyorum. Kafanda nasıl bir Tahir canlandırmaktasın bilmiyorum.
Zorla sardırtacaksın kendine sonra iş çığırından çıkınca da kızacaksın bak yapma. Azıcık öngörülü ol, bu muhabbetin sonu bombok bir yere çıkar.![]()

Boyumu heybetimi, pazularımı görmeden yorum yaptığın için kızmıyorum. Kafanda nasıl bir Tahir canlandırmaktasın bilmiyorum.
Alişan'mı, Arif Kilisli'mi ?
Nöbetçi moderatör mü ? Sen burayı nasıl bir yer sanıyorsun yav.Ne olacak yav nöbetçi moderatöre söyleriz siler mesajları![]()

Nöbetçi moderatör mü ? Sen burayı nasıl bir yer sanıyorsun yav.![]()