- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Yarın İzmir'e dönüyom hadi hayırlısıla dur lan. Cenabet o; İzmir'e gitti deprem oldu, Bursa'ya geçti şu kaza
Şimdiden tüm İzmir halkından özür dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın İzmir'e dönüyom hadi hayırlısıla dur lan. Cenabet o; İzmir'e gitti deprem oldu, Bursa'ya geçti şu kaza
Talep geldi, Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda bir deneme yaptık.Sayın @Cihan Ağzıkara, @Doruk Ata TANRIVERDİ nin nefis karılarla donattığı konuyu neden kapatıyorsun? Ayıp gerçekten
Yaf aç işte hadi hadiTalep geldi, Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda bir deneme yaptık.
sen bi mühendis ol üçlü yaparız@Melih Sönmez i mi sömürsek ilk
Ucuzmuş bayadır arıyordum
çin aşısından 2 doz aldım turp gibiyimOxford aşısı olacağım çarşamba günü ama son zamanlardaki haberler beni korkutmaya başladı sizin fikriniz nedir renktaşlar bu konu hakkında. Sizce iptal etmeli miyim
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çin aşısı Türkiyede baya kişiye yapıldı bi problem çıkmadı. Ama oxford aşısıyla ilgili spekülasyonlar var son günlerde o yüzden kararsız kaldım.çin aşısından 2 doz aldım turp gibiyim
kaç milyon doz vuruldu oksfort aşısındanÇin aşısı Türkiyede baya kişiye yapıldı bi problem çıkmadı. Ama oxford aşısıyla ilgili spekülasyonlar var son günlerde o yüzden kararsız kaldım.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dion Graus'un askeriyiz rengo. Yarin basıyorum oyu
Ben hoekstra veya omtzigt