- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.573
- 5.478
Seneye parayı basıp ektiriyorum. Kökten çözüm @Uğur Bulut @Yusuf Kara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rtaş hormonları baskılayıp vücutta kıl cıkmıyor ama hanfendi oluyorsunhormon baskilamak ne oluyor (cidden bilmiyorum)
gözlemlediğim bir gerçek renktaş.Renktaş bu teori dogru olabilir kellerin performansı konusunda filmlerden bişeyler biliyoruz
Buna kıyasla sırma saclı uyelerimizde performans düsüklügü varmıdır
ugurla yusuf sponsorun mu murhancıgımSeneye parayı basıp ektiriyorum. Kökten çözüm @Uğur Bulut @Yusuf Kara
mehmet 3 numara bana pek gitmiyor, o yüzden en son askerde yaptırdım o zaman çok rahattı.@Alper Yılmazlar reis sana bir tavsiye daha verebilirim ben pandemi sureci boyunca yaklasik 1,5 senedir saclarimi kendim kesiyorum ve hep kisa tutuyorum 3 numara maks , bunun faydasini gordum saclar diplerinda daha az agirlik oldugu icin daha az dokulme oluyor.
oha , kel olmayi yeylerimRtaş hormonları baskılayıp vücutta kıl cıkmıyor ama hanfendi oluyorsun
Rakip eleme baslıgı olabilir kel kalmaya devam edin dostlar @Murat Saylakgözlemlediğim bir gerçek renktaş.
Kel+Sakal ve Gym geçmişi ile sırma saçlı rakiplerinden her zaman bir adım önünde oluyor.
Bende bir Cagatay Ulusuy olmuyorum , en fazlamehmet 3 numara bana pek gitmiyor, o yüzden en son askerde yaptırdım o zaman çok rahattı.
3 numara yakışana yakışıyo, yüz tipi çok önemli bu durumda. 1 ay önce saçlarımı kestirdim kısa o zaman belli etti zaten. uzunken saç olan kısımlar ile boşlukları kapatıyordum fark etmiyordu.

kaderimize sıcayımBenim de döküldü bayağı, henüz belirgin bir eksiklik olmasa da bir kaç yıl sonra belirginleşme ihtimali olabilir.
Araştırmalarımdan çıkan da bu o yüzden o tip ilaçlar kullanmayı zamanında düşünsem de makul gelmemişti.
Maalesef erkeklerin kaderi bu.
Düzenli PRP yaptırmak belki çözüm olabilir var olan saçları korumak için.
Adam gibi adamlar listesinden 2 kişiugurla yusuf sponsorun mu murhancıgım
Tam 1 skandalkaderimize sıcayım
götte kolda yüzde her halta kıl çıkar bitirmek için uğraşırız bitmemesi gereken tek alan olan kafada biter paralar akıtırız.
şu an kelleşme sürecim olmadı ama biliyorum ki böyle devam ederse o kafa açılacak. bu hormonu da baskılarsam bu sefer cinsel isteksizlik baş gösterecek. ulan ilacın yan etkisini okudum demin depresyon bile demişler. hayata küseceksem saçın ne anlamı var
Mod - SM - Adminşu an ilk resimde ki gibi bir saç durumu var bende. yıllara yayarak nasıl olduğunu görebiliyoruz
![]()
nediyon ibo allahini seversen turkce yaz bizde anliyalim finasteride dihidestereron ne ya
Çözümü var zaten östrojen hormonu alacaksın düzenli olarak, saçlar çıkar zamanla.Ugur Sahin buraya el atsin. Cözüm bulan milyarlari götürür
Sakın kullanma![]()
saçlar yanlardan açılmaya başladı, dht hormonu baskılayıcı ilaçlara yöneldim araştırmalarım devam ediyor. xpecia ve proscar adlı ilaçlar en fazla etki gösterenlermiş.
kullananlar bilenler yorum yazsın şu ilaçlarla ilgili. yeni saç oluşumu istemiyorum dediğim gibi, var olan saçları korumaya yönelik dht hormonu baskılamak amacım