genetik saç dökülmesi

Renktaş bu teori dogru olabilir kellerin performansı konusunda filmlerden bişeyler biliyoruz
Buna kıyasla sırma saclı uyelerimizde performans düsüklügü varmıdır
gözlemlediğim bir gerçek renktaş.

Kel+Sakal ve Gym geçmişi ile sırma saçlı rakiplerinden her zaman bir adım önünde oluyor.

@Alper Yılmazlar reis sana bir tavsiye daha verebilirim ben pandemi sureci boyunca yaklasik 1,5 senedir saclarimi kendim kesiyorum ve hep kisa tutuyorum 3 numara maks , bunun faydasini gordum saclar diplerinda daha az agirlik oldugu icin daha az dokulme oluyor.
mehmet 3 numara bana pek gitmiyor, o yüzden en son askerde yaptırdım o zaman çok rahattı.

3 numara yakışana yakışıyo, yüz tipi çok önemli bu durumda. 1 ay önce saçlarımı kestirdim kısa o zaman belli etti zaten. uzunken saç olan kısımlar ile boşlukları kapatıyordum fark etmiyordu.

mehmet 3 numara bana pek gitmiyor, o yüzden en son askerde yaptırdım o zaman çok rahattı.

3 numara yakışana yakışıyo, yüz tipi çok önemli bu durumda. 1 ay önce saçlarımı kestirdim kısa o zaman belli etti zaten. uzunken saç olan kısımlar ile boşlukları kapatıyordum fark etmiyordu.
Bende bir Cagatay Ulusuy olmuyorum , en fazla

1624900063962.png

Benim de döküldü bayağı, henüz belirgin bir eksiklik olmasa da bir kaç yıl sonra belirginleşme ihtimali olabilir.

Araştırmalarımdan çıkan da bu o yüzden o tip ilaçlar kullanmayı zamanında düşünsem de makul gelmemişti.

Maalesef erkeklerin kaderi bu.

Düzenli PRP yaptırmak belki çözüm olabilir var olan saçları korumak için.
kaderimize sıcayım
götte kolda yüzde her halta kıl çıkar bitirmek için uğraşırız bitmemesi gereken tek alan olan kafada biter paralar akıtırız.

şu an kelleşme sürecim olmadı ama biliyorum ki böyle devam ederse o kafa açılacak. bu hormonu da baskılarsam bu sefer cinsel isteksizlik baş gösterecek. ulan ilacın yan etkisini okudum demin depresyon bile demişler. hayata küseceksem saçın ne anlamı var

kaderimize sıcayım
götte kolda yüzde her halta kıl çıkar bitirmek için uğraşırız bitmemesi gereken tek alan olan kafada biter paralar akıtırız.

şu an kelleşme sürecim olmadı ama biliyorum ki böyle devam ederse o kafa açılacak. bu hormonu da baskılarsam bu sefer cinsel isteksizlik baş gösterecek. ulan ilacın yan etkisini okudum demin depresyon bile demişler. hayata küseceksem saçın ne anlamı var
Tam 1 skandal
Her yerde var, kafada yok

şu an ilk resimde ki gibi bir saç durumu var bende. yıllara yayarak nasıl olduğunu görebiliyoruz

5b38957d167e0-1024x536-1-768x402-1.jpg.webp

Birde saç ekimi diyorsunuz ama hiç kolay değil o iş. ilk zamanlarda ki kötü görüntüsünü geçtim 1 sene sonunda kalitesiz yerde yaptırırsanız rezalet bir hal alabiliyo. Bir tanıdığımız yaptırdı istediği kıvamı tutturamadı. saç kökünüz kuvvetli değilse onda da başarısız olma durumunuz var.

birsürü kimyasal alarak genetik dökülmeyi engellemeye çalışıyorsun, başka yerden sıkıntı çıkıyor.

dökülmenin boyutu bence daha önemli. 24 yaşındayım, daha hiç saçlarımın döküldüğünü fiziksel olarak farketmedim ama 17-18 yaşındaki fotoğraflarıma felan bakınca saçımın seyreldiğini anlayabiliyorum. ailemde de hiç kel birisi yok fakat hepsi tabi ki seyrelme yaşamış.

yaş ilerledikçe çoğu erkek dökülme veya seyrelme yaşıyor. gün içinde çok rahatsız edecek derecede fark ediyorsan tedavi almalısın fakat diğer türlü hiç ilaç felan kullanma bence.

mesela sadece şakakları açılıp duran da var, seyrelme de var, komple kel olan da var. ilerde dökülme çok ilerlerse kaliteli bir ekimle işi çözersin.

6 aydır pederin yıllardır kullandığı sebamed dökülmeye karşı etkili şampuan kullanıyorum, gayet güçlendirdiğini hissedebiliyorum.

Ugur Sahin buraya el atsin. Cözüm bulan milyarlari götürür

nediyon ibo allahini seversen turkce yaz bizde anliyalim finasteride dihidestereron ne ya

Erkeklik hormonu diye testosteron biliniyor ya. O aslinda daha tesirli olan dihidrotestoseronun oğlu diyeyim. Bu ilaç oğlanın babaya dönüşmesini engelliyor. Sen anla işte. Daha nasil anlatayım :D

Ugur Sahin buraya el atsin. Cözüm bulan milyarlari götürür
Çözümü var zaten östrojen hormonu alacaksın düzenli olarak, saçlar çıkar zamanla.

Arada göğüsler de büyümeye başlar ama her şeyin bedeli var işte.

DHT_Saca_Etkisi.jpg

saçlar yanlardan açılmaya başladı, dht hormonu baskılayıcı ilaçlara yöneldim araştırmalarım devam ediyor. xpecia ve proscar adlı ilaçlar en fazla etki gösterenlermiş.

kullananlar bilenler yorum yazsın şu ilaçlarla ilgili. yeni saç oluşumu istemiyorum dediğim gibi, var olan saçları korumaya yönelik dht hormonu baskılamak amacım
Sakın kullanma

Alt tarafla bluetooth bağlantın kopuyor çok kötü ben bıraktım proscari

Geri
Üst Alt