Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da!

Ne var Lig Tv de ki açalım.

Kaç defa daha uyarılacaksınız. Konu başlığı Kewell değil. Dos Santos. Bu konuda fikirlerinizi başka yerden transfer nöbeti başlığı gibi başlıklarda paylaşın.bu bir.

İkincisi birileri ısrarla Kewell hakkında olumsuz bişeyler yazıyor, yok vefakar değil, yok Leeds'den nasıl ayrıldı gibi. Sizde bu oltaya geliyorsunuz.

Modları dinleyin kon başlığına uygun tartışın ve kuş kuş diyeceğinize zekice davranıp cevap vermeyin.

Beyler ne oluyor burda,ne oluyor bu takima biri bisiler aciklasin bayadir nete giremiyodum Barcelona"li bi arkadas dedi Kucuk messi"mizi almisiniz,hayirli olsun diye kostum nete hemen. NAsil bi kadrodur bu boyle.Kiralama islemlerini satin almaya cevirerek seneye ortaligin ... Poff duygu manyagi oldum hee

:evilsmile::evilsmile:

Çook ama çoook yanlış düşünüyorsun.Sana şu kadar söyliyim Genç bir futbolcu Liverpoola gidebilmek için herşeyi yapar..Ama konumuz farklı 32 yaşına gelmiş bi oyuncusun ve büyük bi camianın inanılmaz derece fazla sevgisini kazandın.Yetmezmiş gibi geldiğin zaman müzmin sakat olarak geldin ama herkez sana güvendi,inandı.Bunu kolay kolay vefaya baglamayınız .Bu farklı bi mevzu..

siz nasıl bu kadar emin oluyorsunuz Kewell ın Galatasaray için fedakarlık yaparak kalacağından ben de bunu anlamıyorum. Sakatlığını geçtim ortada bir yıllık ücret mevzusu var, şimdi Epl den biri bizim verdiğimizden fazlasını verse burda kalmaz bile. Ha kalmasını isterim orası ayrı ama bu kadar çok güvenirseniz Kewell a çekip giderse çok üzülürsünüz

Turkspor.net'in KİM GİDECEK sorusuna Adnan Sezgin "Kimin gideceği henüz belli değil, yarından önce de belli olmaz.. Bugün bu konuda sonuç beklemeyin" dedi..

Evet yarından önce KİMİN GİDECEĞİNİN BELLİ OLMAYACAĞI bizzat ADNAN SEZGİN tarafından açıklandı..

OPSİYON VAR MI?

Turkspor.net'in DOS SANTOS SATIN ALMA OPSİYONU İLE SEZON SONU BONSERVİS BEDELİ OLARAK 10 MİLYON DOLAR ÜZERİNDEN Mİ GELDİ. sorusuna Sezgin "BONSERVİS BEDELİNE FELAN GİRMEYİN.." dedi..

Turkspor.net bu defa OPSİYON VAR MI? diye sordu..

Sezgin'in cevabı "EVET OPSİYON BİZDE.. OPSİYON VAR" oldu..

Bu arada bazilari Dis Santos icin kac mac oynamis, yildizi sonmus oyuncu diye bahsediyor. Yahu bu adam 20 yasinda daha. Barca gibi takim'da bir sezon neredeyse her macda oynamis. Tottenham'a da 18 yasinda transfer oldu. Biz nasil 18-19-20 yaslarindaki oyuncularimizi kiraya veriyorsak onlar da verdi. Faydalanamadilar Santos'dan. Ipswich dedigin sanki siradan bir takim. Adamlar bu yil Premier'e cikmaya aday takim. Kaliteli bir takim. Bu yasinda da bize geldi. Insallah bize uyum saglar ve uzun sure faydalaniriz kendisinden. Hatirlatma: Santos icin Ingiltere'de oynananan sistem uygun sistem degil. Bizdeki sistem ise tam ona gore. ne de olsa altyapidan bu sisteme gore yetismis.

Turkspor.net'in KİM GİDECEK sorusuna Adnan Sezgin "Kimin gideceği henüz belli değil, yarından önce de belli olmaz.. Bugün bu konuda sonuç beklemeyin" dedi..

Evet yarından önce KİMİN GİDECEĞİNİN BELLİ OLMAYACAĞI bizzat ADNAN SEZGİN tarafından açıklandı..

OPSİYON VAR MI?

Turkspor.net'in DOS SANTOS SATIN ALMA OPSİYONU İLE SEZON SONU BONSERVİS BEDELİ OLARAK 10 MİLYON DOLAR ÜZERİNDEN Mİ GELDİ. sorusuna Sezgin "BONSERVİS BEDELİNE FELAN GİRMEYİN.." dedi..

Turkspor.net bu defa OPSİYON VAR MI? diye sordu..

Sezgin'in cevabı "EVET OPSİYON BİZDE.. OPSİYON VAR" oldu..

Kewell'ın doctor raporlarına göre yarın karar verilecek.

arkadaslar ben yenı ogrenıyorum satıs opsıyonu varmıo bı de kım gıdecek bellı oldu mu

haldun baba hala dönmüyor mu fcn yok artık demiş. hakikaten yok artık:))) adamda ne sevgi ne aşk varmış gerçekten. burda ben de dahil kimsenin haldun baba kadar galatasaray sevgisi olduğuna ihtimal vermiyorum. eğer ki yarın da dönmezse gerçekten ağlayacağım varya helal olsun bu adam ilerde anıtı dikilecek kişidir resmen :(:(

bir tesisimize mutlaka haldun üstünel tesisi yahutta bir tribüne haldun üstünel tribünü denmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt