Oguzhan Kaya
Sarı Üye
- 8 Haziran 2009
- 218
- 0
- 1.286
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez
ins renkdas ins..
ins renkdas ins..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu bekleyip hiç duymadığımız carrusca gibi birisi gelirse hayal kırıklığı olur.![]()
Albert Roca Pujol onu adam eder. adamın çalışma şekli çok enteresan
![]()
Arkadaşım ntv sporda son dakika haberleri dahil tüm haberler altyazı olarak geçiyor söylediğin haber yok.
Eğer bu yalansa ceza alman gerekiyor öyle azbuz bir ceza da değil.
saat 20:00de akşam haberleri var ntv sporda doğruysa görürüz yok yalansa haberlerde de vermez zaten ak koyun kara koyun 20 dakika sonra ortaya çıkacak.
Verirsen Ver abi.. Ben Gözüme'demi inanmıyacam..Benim gibi kaç arkadaşım görmüş bana mesaj yağdırıyorlar cep telefonuma...
Renktaşlar bu yazıyı çevirebilecek var mı?
'Ajax biedt Luque aan bij Galatasaray' (8) | GeruchtenAlbert Luque lijkt zijn langste tijd bij Ajax te hebben gehad. Ook de nieuwe trainer Martin Jol wenst geen beroep op de Spaanse aanvaller te doen. La Opinión de Málaga, een medium uit Spanje, meldt zondag dat de Amsterdammers de aanvaller bij Galatasaray hebben aangeboden. Of de club van trainer Frank Rijkaard interesse heeft, is nog niet bekend.
Hoewel Ajax van Luque af wil, mag de aanvaller niet transfervrij uit Amsterdam vertrekken. Afgelopen seizoen werd de Spanjaard, die nog een contract tot de zomer van 2010 heeft, uitgeleend aan Málaga. Die club wil graag met hem door, maar heeft daar op dit moment niet de financiële middelen voor.
diyorki Ajax Luque'yi bize keklemek istemis. (önermis)
Frankie'de HAYIR demis