# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Haldun abi nerde şuanda hiç görünmüyor. herhalde toptan fiyatına alıyo futbolcuları :D

artık gelsin bekle bekle zamanda geçmiyor :)

Bekleyecegiz ama insallah bekledigimize degecek renkdas, kolay degil bu tarz bir genc yetenegi getirmek,, hayirlisi deyip beklemekten baska yapabilecegimiz birsey yok su an..

umarım beklediğimize değer renkdaş. bu çocukta gerçekten potansiyel var :)

Bunu bekleyip hiç duymadığımız carrusca gibi birisi gelirse hayal kırıklığı olur.:mad:

Gelirse ve biz de iyi bir ivme yakalarsa 2 sene sonra aldigimizin cok daha ustu bir parayla satariz, o yuzden bu transfer gunu kurtarmak icin yapilcak bir transfer degil, gelecege yonelik de yatirim niteliginde olur..

Bunu bekleyip hiç duymadığımız carrusca gibi birisi gelirse hayal kırıklığı olur.:mad:

Renkdas ben boyle birseye ihtimal vermiyorum. Cunku hatalarindan ders alan bir yonetim ve transfer politikamiz var, gecen sene iyi bir kadro kurmasina ragmen tecrubesiz bir teknik adam getiren yonetim, hatasini Rijkaard i getirererk telafi etti, ayni durum futbolcu transferlerine de yansiyacaktir, icimizi rahat tutmaya calisalim..

bazıları carrusca ile kıstas yapmaya çalışmış ama bu adam ile carruscayı yan yana bile koymam. birisi barcelona alt yapısından ötekisi ise arjantinde adını bilmediğim bir takımdan. inşallah gelir, ileri üçlünün sağ bölgesi emin ellerde olur.:rolleyes:

Albert Roca Pujol onu adam eder. adamın çalışma şekli çok enteresan :D

albert-roca-etoo-013.jpg

:2aloh1:

Bence bu adami sponsor ile alacagiz gelecek vaadeden oyuncu

"(Selam Yarkın. Biglia Carrusca’yı alırken üzerine biraz daha (Ülker’in tabi) koyup alınabilecek bir futbolcuydu. Yani o dönemden beri bizde olabilirdi. Galiba bu sezon bir transferimizi sponsor üstlenecek. Şartı da genç ve gelecek vaadetmesi. Biglia bu tanıma hâlâ uyabilen bir futbolcu. Ama Galatasaray’ın ben o pozisyona bir futbolcu transfer edeceğini düşünmüyorum, Linderoth meselesini aşmadan. Sevgilerimle. Melih)"

Kanaltürk'de Hakan Şükür var izleyin..Serhat ulueren'le Son Noktaya katılmış..Hem biraz kafa dinleyin..

Arkadaşım ntv sporda son dakika haberleri dahil tüm haberler altyazı olarak geçiyor söylediğin haber yok.

Eğer bu yalansa ceza alman gerekiyor öyle azbuz bir ceza da değil.

saat 20:00de akşam haberleri var ntv sporda doğruysa görürüz yok yalansa haberlerde de vermez zaten ak koyun kara koyun 20 dakika sonra ortaya çıkacak.

Verirsen Ver abi.. Ben Gözüme'demi inanmıyacam..Benim gibi kaç arkadaşım görmüş bana mesaj yağdırıyorlar cep telefonuma...

Tek sorum var ne oldu?

gözüne inanma artık bir de gözümem inanmayacağım diyorsn.

Ben senin iyiliğin için diyorum emin olmadan bir daha sırf heyecan olsun diye buraya haber taşımayın.

Renktaşlar bu yazıyı çevirebilecek var mı?

'Ajax biedt Luque aan bij Galatasaray' (8) | GeruchtenAlbert Luque lijkt zijn langste tijd bij Ajax te hebben gehad. Ook de nieuwe trainer Martin Jol wenst geen beroep op de Spaanse aanvaller te doen. La Opinión de Málaga, een medium uit Spanje, meldt zondag dat de Amsterdammers de aanvaller bij Galatasaray hebben aangeboden. Of de club van trainer Frank Rijkaard interesse heeft, is nog niet bekend.

Hoewel Ajax van Luque af wil, mag de aanvaller niet transfervrij uit Amsterdam vertrekken. Afgelopen seizoen werd de Spanjaard, die nog een contract tot de zomer van 2010 heeft, uitgeleend aan Málaga. Die club wil graag met hem door, maar heeft daar op dit moment niet de financiële middelen voor.

diyorki Ajax Luque'yi bize keklemek istemis. (önermis)

Frankie'de HAYIR demis

Renktaşlar bu yazıyı çevirebilecek var mı?

'Ajax biedt Luque aan bij Galatasaray' (8) | GeruchtenAlbert Luque lijkt zijn langste tijd bij Ajax te hebben gehad. Ook de nieuwe trainer Martin Jol wenst geen beroep op de Spaanse aanvaller te doen. La Opinión de Málaga, een medium uit Spanje, meldt zondag dat de Amsterdammers de aanvaller bij Galatasaray hebben aangeboden. Of de club van trainer Frank Rijkaard interesse heeft, is nog niet bekend.

Hoewel Ajax van Luque af wil, mag de aanvaller niet transfervrij uit Amsterdam vertrekken. Afgelopen seizoen werd de Spanjaard, die nog een contract tot de zomer van 2010 heeft, uitgeleend aan Málaga. Die club wil graag met hem door, maar heeft daar op dit moment niet de financiële middelen voor.

Kimse yokmu forumda yaaa...:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt