# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

ayın 22'sinde yeni sezona start verilecek !!! bu hafta bütün transferler kesin biter..

İngiltere'nin Times Gazetesi, Galatasaray’ın bir süredir peşinde olduğu Giovani Dos Santos’un işini bitirdiğini duyurdu.

Ada basını sarıkırmızılıların yeni çalıştırıcısı Rijkaard’ın, Lincoln’ün boşluğunu, eski öğrencisi Giovani Dos Santos ile doldurmayı planladığını ve transferinin 8 milyon euroya biteceğini yazdı. Rijkaard’ın çok istediği Giovanie Dos Santos için Tottenham’la görüşmeleri yürütmek üzere iki yöneticinin İngiltere’de bulundukları iddia edildi. Barcelona’dan Tottenham’a transfer olan Dos Santos, sezonun ortasında Championship takımlarından Ipswich Town’a kiralanmıştı.

Dos Santos mu, Özer Hurmacı mı yoksa Mehmet Topuz mu?

Ama lütfen Barcelona'da oynamış olması nedeniyle yada FM tecrübelerinizle konuşmayın. Çünkü bonservis için bu oyuncuya 8 Milyon EU çok geldi. Özer 5 milyon'a, Mehmet'de 7 ye bitebiliyoken Dos Santos'a 8 bence çok. Çünkü her 3 futbolcunun da sağ açık olarak oynayabildiğini düşünürsek bence özellikle Mehmet diğer ikisinden bir adım ön plana çıkıyor. Fizik gücüyle ve oyunun her yönünü oynayabilmesiyle ve takımı taşıyacak, sorumluluk alabilecek yapısıyla hatta çok yönlülüğü ve bir çok mevkide oynayabilmesiyle Türk olması da düşünülürse ben onu tercih ederdim gibi. Başka sebeplerle Dos Santos veya Özer'i tercih edecek arkadaşlar bu sebepler belirtirse çok sevinirim. Yoksa Dos Santos manyak topçu, tabiki de o falan gibi cevaplar kimseyi doyurmayacaktır. Forumun bu konudaki görüşü ne merak ettim...

Dos Santos mu, Özer Hurmacı mı yoksa Mehmet Topuz mu?

Ama lütfen Barcelona'da oynamış olması nedeniyle yada FM tecrübelerinizle konuşmayın. Çünkü bonservis için bu oyuncuya 8 Milyon EU çok geldi. Özer 5 milyon'a, Mehmet'de 7 ye bitebiliyoken Dos Santos'a 8 bence çok. Çünkü her 3 futbolcunun da sağ açık olarak oynayabildiğini düşünürsek bence özellikle Mehmet diğer ikisinden bir adım ön plana çıkıyor. Fizik gücüyle ve oyunun her yönünü oynayabilmesiyle ve takımı taşıyacak, sorumluluk alabilecek yapısıyla hatta çok yönlülüğü ve bir çok mevkide oynayabilmesiyle Türk olması da düşünülürse ben onu tercih ederdim gibi. Başka sebeplerle Dos Santos veya Özer'i tercih edecek arkadaşlar bu sebepler belirtirse çok sevinirim. Yoksa Dos Santos manyak topçu, tabiki de o falan gibi cevaplar kimseyi doyurmayacaktır. Forumun bu konudaki görüşü ne merak ettim...

Haklı olabilirsin Renkdaş ama biraz da şöyle düşün.

Mehmetin işinin gücünün para olduğunu hepimiz anladık o yüzden Mhemet kendini göstermek veya avrupa da oynamak için oynamaz buna eminim.

Özer zaten tam sağ açık değil orta da oynayan bir oyuncu ve yönetimin başında oturan adam varken o oyuncuyu ucuza kapatamayız.

Dos Santos'a gelirsek:

Hem kendini kanıtlamak isteyecektir hemde kaliteli oduğu yani yetenekli olduğu bilinmektedir.

Ayrıca 8 milyon euro her türlü yalandır bundan da eminim çünkü Barcelonadan gidişi daha ucuza olmuş ve beklenileni veremediği için ayrıca da kriz olduğu için daha pahalıya satılabilme ihtimali çok üdşük.

Bir ufak nokta daha söyleyeyim bu isimlerin arasından hem Avrupada dikkat çekecek hem taraftarı umutlandıracak tek isim budur.

Sen mehmetle Dos Santos u mu kıyasladın Özerle felan:D:D:D:D:D:D

Ben gördüğüme inanırım. Barcelona'da 6-7 maçını izledim. Çok da özel bir futbolcuymuş gibi gelmedi. Mesela Manchester'daki Andersonu gençler şampiyonasında izlemiştim ve hasta kalmıştım. Herkes Dos Santos'un süper adam olduğundan bahsediyor ama pas yüzdesi en azından Barca'da oynarken çok düşüktü. Fiziği çok kuvvetli değil. Esas mevkisi sol açık. Müthiş bir dripling kabiliyeti de yok. Misal sağ kanatta oynama yeteneği olsa ben Drenthe'yi tercih ederdim. Evet kıyasladım. Çünkü bu adam hakkında söylenenler ve benim gördüklerim bir değil.

Haklı olabilirsin Renkdaş ama biraz da şöyle düşün.

Mehmetin işinin gücünün para olduğunu hepimiz anladık o yüzden Mhemet kendini göstermek veya avrupa da oynamak için oynamaz buna eminim.

Özer zaten tam sağ açık değil orta da oynayan bir oyuncu ve yönetimin başında oturan adam varken o oyuncuyu ucuza kapatamayız.

Dos Santos'a gelirsek:

Hem kendini kanıtlamak isteyecektir hemde kaliteli oduğu yani yetenekli olduğu bilinmektedir.

Ayrıca 8 milyon euro her türlü yalandır bundan da eminim çünkü Barcelonadan gidişi daha ucuza olmuş ve beklenileni veremediği için ayrıca da kriz olduğu için daha pahalıya satılabilme ihtimali çok üdşük.

Bir ufak nokta daha söyleyeyim bu isimlerin arasından hem Avrupada dikkat çekecek hem taraftarı umutlandıracak tek isim budur.

Mehmet'in işinin gücünün para olduğunu sanmıyorum. Aziz Yıldırım'ın yanında Kayseri'de son derece mafyatik adamlar vardı. Bunu herkes gördü. Türk piyasasında Topuz bu transfere direnebileceği kadar direnmiştir. Ayrıca Kayseri'de oynarken ne kadar karakterli bir oyuncu olduğunu gördük. Geçen sezon sözleşme imzalamasa bu sezon bedelsiz serbestti. Kendisini zorla istemediği klübe gönderen takımıyla 1 sene sözleşmesini sırf vefa uğruna uzattı. Mehmet açısından düşünüyorum. Beşiktaş'ın bu sezon şampiyonlar ligine katılması tam bir mucizeydi gerçekleşti. Seneye muhtemelen şampiyonlar liginde Fenerbahçe ve Galatasaray olacak. Adam gelmiş 27 yaşına. Artık küçük takımda boşa geçecek zamanı yok. Üstelik Fener Beşiktaş formasıyla poz vermesine rağmen kendisini ne kadar istediğini gösterdi. E adam profesyonel para için yapıyor bu işi, gerçi eminim aynı parayı Beşiktaş'tan da alırdı ama açık söylüyorum ben olsam ben de Fener'e imzalayabilirdim. Beşiktaş ne vermiş ki şu ana kadar Topuz'a vefa göstersin?

Bitmisdir hayirli olsun diyelim. Ingilizler bitt diyor.

Hocam öyle diyorsun da bu adam daha 20 yaşında şu an iyi oynuyor bir de Rijkaard'la birlikte kendini geliştirdiğini düşünürsen 2-3 seneye en az 20 M euro'dan kapımızı çalarlar. Uzun vadede çok ama çok önemli bir transfer 8 M euro da fazla değil Giovani için benim görüşüm bu...

Daha 19-20 yasinda bu cocuk. Topuz ve Özerle nasil kiyaslarsinizki?

........................gıovannı dos santos.......... Galatasarayda..............

ya arkadaslar esti oyle yazdim icimden geldi inandigim birseyi soyledim oyle bir yerden duydugum falan da yok, cocukca ama ilk kez oldugu icin affedin, birsey ogrenirsem kaynagi ile aciklarim supheniz olmasin, sadece icimden geldigi gibi ifade etmek istedim kendimi, bu formun bu tarz seyler kaldirmadigini da biliyorum cezam neyse cekmeye de hazirim, hepinizden tekrar ozur dilerim..

2 gün myc verdim.Herkese de örnek olsun bu olay.İleride bu olay tekrarlanırsa daha ağır cezalarla karşılaşabilirsiniz,karşılaşabiliriz.

+

Mesajlarınızda Türkçe'ye özen gösterin,lütfen !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt