- 27 Ocak 2010
- 138.916
- 105.138
- 5.648
championship'de 17 golle zirvede.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
championship'de 17 golle zirvede.
Gören de Sara sezon başından beri birşey oynamadı bu sezon zannedecekChampionshipin ne olduğunu sara transferiyle beraber görmedik mi
Shipteki istatistiklerinin yanına yaklaşıp 20 milyon euronun altını doldurabildi mi.Gören de Sara sezon başından beri birşey oynamadı bu sezon zannedecek
Düzgün taktiklerle oynadığımızda ben 20 milyon avroluk oynadığını düşünüyorum. Adamaı pozisyonu olmayan yerlerde oynatmaya çalışıp form kaybetmesinni sağladık.Shipteki istatistiklerinin yanına yaklaşıp 20 milyon euronun altını doldurabildi mi.
Ne oynadıki ederine ve oradaki hype’ına bakarsakGören de Sara sezon başından beri birşey oynamadı bu sezon zannedecek
Kendini kandırmak da bir tercih.Düzgün taktiklerle oynadığımızda ben 20 milyon avroluk oynadığını düşünüyorum. Adamaı pozisyonu olmayan yerlerde oynatmaya çalışıp form kaybetmesinni sağladık.
Sara bence Seri gibi bir profile evrilebilir ya. OOS olmadı belki biraz daha orada oyun alışkanlığı edinmesi için zaman verilmeli diye düşünüyorum da yine de Seri vibe'ı veriyor bana çok fazla. Regista rolü için hem tekniği hem sakinliği ideal gibi.Ne oynadıki ederine ve oradaki hype’ına bakarsak
30 skor yapmış orada, burada boş kaleye bile gol atamıyor, totalde 2 gol ve sezon başında yaptığı 3-5 asist olmasa ne diyecektik sağa sola pas atıyor mu?
Ozan Tufan’ın bile 15 skor yaptığı lig orası
Ligin ilk yarısında ligin en iyi oyuncusuydu yorumculara ve taraftara göre. Neden sadece gol ve asist ile değerlendiriyoruz? Oyun akışını hızlandıran ve doğru pas ile ilerideki oyuncularla topu buluşturan Sara değil miydi ligin ilk yarısında? Attığı her kornerden neredeyse gol buluyorduk ayrıca. Ne olduysa Ocak ayından sonra başladı..Ne oynadıki ederine ve oradaki hype’ına bakarsak
30 skor yapmış orada, burada boş kaleye bile gol atamıyor, totalde 2 gol ve sezon başında yaptığı 3-5 asist olmasa ne diyecektik sağa sola pas atıyor mu?
Onu bidaki sezon göreceğizShipteki istatistiklerinin yanına yaklaşıp 20 milyon euronun altını doldurabildi mi.
ilk yarının en iyi oyuncusu Yunustu, Sara yanına bile yaklaşamaz. Sonra Barış sonra Osimhen gelir hatta. İkinci yarıda da Osimhenle Davinson. Sara’nın Fener ve Sivas maçları dışında çok iyidi diyebileceğimiz bir maçı olmadı.Ligin ilk yarısında ligin en iyi oyuncusuydu yorumculara ve taraftara göre. Neden sadece gol ve asist ile değerlendiriyoruz? Oyun akışını hızlandıran ve doğru pas ile ilerideki oyuncularla topu buluşturan Sara değil miydi ligin ilk yarısında? Attığı her kornerden neredeyse gol buluyorduk ayrıca. Ne olduysa Ocak ayından sonra başladı..
Ayrica defansif katkisi da goz ardi edildigini dusunuyorum.
Sene başında Torreiranın yanında Mertensin arkasında oynarken gayet efektifti. Sakatlıktan kötü döndü sonra Mertensin yerine monte etmeye çalıştık/çalışıyoruz vs derken o da bocaladı. Forvet arkası oyuncusu değil net olarak, bu şekilde oynatmaya çalışırsak olmaz. Çeviklik, hız vs çok uygun değil özellikleri o bölge için. Prime Selçuk’u forvet arkasına atarsak onun da performansı düşerdi bence fiziksel özellikleri benzediği için.Ne oynadıki ederine ve oradaki hype’ına bakarsak