Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, 24 Saat Geçmeden Özür Diledi!

Anladığım kadarıyla Selin Ciğerci ve ailesi aşırı zengin . Bu Gökhan denen herif de o yüzden evlenmiş Selinle ve kuklası gibi bir şey olmuş . Hırslı bir herif futboldan istediğini kazanamayacağını anlayınca başka yerlere yönelmiş olsa gerek .
Aynen bende öyle düşündüm.
Beş kuruş eline para geçiyordur.
Bu kadının mazotuna yetmez.
Belliki bizimki fino, Selin bunu harcıyor.
Aman neyse ney.

Herkes şerefi için yaşar bazıları şereflidir bazıları herşey den yoksundur...

Gscimbom mobil

taraftarımızın pek bilmediği için küçümsediği tribünümüzün illegalite seviyesi böyle köpekleri kapımıza bağlamak için oldukça yeterli. böyle günlerde değerini bilmekte fayda var

Dönmelerle evlenmeyi normal göstermek için yapılan şirinlikler bunlar, kabul edilmemeli, hee ikisi de dövülmeli.

Ulan bu Selin Ciğerci'nin dönme olduğuna emin misiniz gayet güzel boylu poslu bir kadına benziyor

Vay anasını inanmadım internetten araştırdım gerçekten dönmeymiş :D

DJ’lik yaparak hayatını sürdüren Selin Ciğerci ekim ayında Gökhan Çıra ile dünya evine girdi. Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu olan Selin Ciğerci, 1984 yılın dünyaya geldi.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada ‘Bebek Okan' adıyla ünlenmişti. 3 yıl önce geçirdiği ameliyat ardından adını Selin Ciğerci olarak değiştirdi. Verdiği bir röportajda ailesinin cinsiyet değiştirmesini istemediğini ve babasının ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi olduğunu belirten Selin Ciğerci, DJ’lik yaparak hayatını sürdürmektedir.

Bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katıldı. Kendisi ve ailesi hakkında çok detaylı bilgiler vermek istemeyen sosyal medya fenomeni, bugüne kadar milletvekili, ünlü futbolcu ve iş adamlarıyla sevgili olduğunu ifade etmişti.

AAJ9FF3.webp

5db916dcd3806c276c455fe2.webp

5dd16ff6554282072cd468ec.webp

Adamı böyle göt ederler işte.

Not: Adam kelimesi iki şahısı da kapsıyor.

sent via GSC

Selin Ciğerci akıllı tabi, baktı ki Galatasaray gibi camiayla uğraşmanın bedeli ağır, o da Kerimcan zırtosu gibi bir anda silinip gitmemek için yusuf yusuf olmuş anında özür diletmiş bu Gökhan dallamasına. Ulan şöyle tipler prim yapıyor ülkede.

Geri
Üst Alt