- 30 Temmuz 2009
- 12.331
- 6.584
- 1.823
Yönetimde sevilen bir adam var, onu da barındırmıyorlar. İşe bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görünen köy kılavuz istemez.İşte şimdi gerçek Dursun Özbek dönemi başlıyor. 2 sezon Erden Timur'un ekmeğini yedi, şimdi görelim bakalım takke düşünce neler olacak.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Ibrahim Hatipoglu, akp'li Trabzon tayfadan insanlara benziyor. Oyle biri mi?
Cagigao kimAyhan Akman noldu
ya da CAGİGAO
ztn bunu diyen adam da teyit edilmemiş diyor.
Teyit edilmeyen bilgi dediği Özbek'in pek imkanı yok o işleri yönetiyor. Bu daha çok yalan bilgi gibi geliyor bana. Hatipoğlu ise zaten konuşulan isimlerden biriydi Erden Timur devam etmezse diye Ali Yüce ile birlikte. Maruf Güneş tanıyamadım Google'a bakınca Cengiz zamanı da Aş'de görev almış Terimci dediğimiz biri sanırım zira Cengiz- Terim gerginliği zamanında istifa etmiş. Maddi olarak nasıldır bilmiyorum.
Cagigao kim
head of global recruitment and Strategy olduğunu iddia eden bi herif
Siyaset tarafindan bize operasyon yapilmasin diye onlem alinmaya calisilmis gibi duruyoraferin dursun ampul doldur Türkiye'nin incisi olan kulübe. Aferim
bana 1 tane kurum göster ele geçirip imajını yerle bir etmedikleri. 1 tane.Siyaset tarafindan bize operasyon yapilmasin diye onlem alinmaya calisilmis gibi duruyor![]()
Erden bu sene 2 kere bonservis vererek oyuncu alabildi.Muslera geldiğinden beri kaç farklı başkan ve yönetici ile çalıştı sayısı belirsiz, ama performansı hep sabit bir şekilde çok iyiydi. Erden'in gidişi oyuncuları pek etkileyeceğini sanmıyorum. Sözleşmeler ve oyuncu alımında da Erden çok başarılı değil, bu sezon ki transferlerin neredeyse alayı kötüydü. Oyuncuların aileleri ile iyi ilişkiler kurması ve boey satışında harika işler yapması dışında öyle olmazsa olmaz durumu yok. Bu kulübe ne oyuncular geldi geçti hiç öyle erden gibi oyuncuların aileleri ile iyi anlaşan bir adama ihtiyaç duymadık. Önemli olan okan hocanın varlığıdır.
Emrahla araniz nasil serhanimBu başlığı okumak bile geriyor erden timuru yıpratan sözde Galatasaraylıların yedi ceddini s
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emrahla araniz nasil serhanim