Gökhan Dinç: "Transferde İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ve Cenk Ergün etkin olacak"

Yönetimde sevilen bir adam var, onu da barındırmıyorlar. İşe bak.

İşte şimdi gerçek Dursun Özbek dönemi başlıyor. 2 sezon Erden Timur'un ekmeğini yedi, şimdi görelim bakalım takke düşünce neler olacak.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görünen köy kılavuz istemez.

Özo'nun enkazını kim kaldıracak, onun hesabını yapmak lazım şimdiden.

Ayhan Akman noldu

ya da CAGİGAO

ztn bunu diyen adam da teyit edilmemiş diyor.

6ad91d0964f84e6d968bc8330d9da8da.jpeg

27c08c7a58a847bb8da6eab68a7b6ea9.jpeg
Bu Ibrahim Hatipoglu, akp'li Trabzon tayfadan insanlara benziyor. Oyle biri mi?

Teyit edilmeyen bilgi dediği Özbek'in pek imkanı yok o işleri yönetiyor. Bu daha çok yalan bilgi gibi geliyor bana. Hatipoğlu ise zaten konuşulan isimlerden biriydi Erden Timur devam etmezse diye Ali Yüce ile birlikte. Maruf Güneş tanıyamadım Google'a bakınca Cengiz zamanı da Aş'de görev almış Terimci dediğimiz biri sanırım zira Cengiz- Terim gerginliği zamanında istifa etmiş. Maddi olarak nasıldır bilmiyorum.

aferin dursun ampul doldur Türkiye'nin incisi olan kulübe. Aferim

Kimin transfer edileceğine kim karar veriyordu bilmiyorum (Geçen yıldan beri Okan Hoca ve Erden Bey' in Gardi' nin fazlaca tesirinde kaldıklarını zannediyorum) ama pazarlıkları yürüten kişinin para kendi cebinden çıkıyormuş gibi sıkı davranması, sözleşme sürelerini iyi ayarlaması, yeri geldiğinde masadan kalkmayı bilmesi gerekiyor ve Erden Bey bu konuda güven veriyordu.

Cenk Ergün, anladığım kadarıyla memur gibi davranıyor ve kandırılması kolay biri. Feghouli iyi örnek diye konuşulmuş; hazır adam lazımken sakat transfer edildi (Bizzat kendi ifadesidir, ilk sezon sonunda ayağındaki sakatlığın etkisinden bahsetmişti) ve fahiş maaşla 5 yıllık sözleşme verildi mesela; bu nasıl iyi örnektir? Keza kulübünde iki yıl daha yüksek maaşla sözleşmesi olan Sergio' yu almak şart mıydı, başka oyuncu mu kalmamıştı da 30 yaşındaki adamı ikna etmek için 4 yıllık kallavi sözleşme verildi?..

Muslera geldiğinden beri kaç farklı başkan ve yönetici ile çalıştı sayısı belirsiz, ama performansı hep sabit bir şekilde çok iyiydi. Erden'in gidişi oyuncuları pek etkileyeceğini sanmıyorum. Sözleşmeler ve oyuncu alımında da Erden çok başarılı değil, bu sezon ki transferlerin neredeyse alayı kötüydü. Oyuncuların aileleri ile iyi ilişkiler kurması ve boey satışında harika işler yapması dışında öyle olmazsa olmaz durumu yok. Bu kulübe ne oyuncular geldi geçti hiç öyle erden gibi oyuncuların aileleri ile iyi anlaşan bir adama ihtiyaç duymadık. Önemli olan okan hocanın varlığıdır.

Bu başlığı okumak bile geriyor erden timuru yıpratan sözde Galatasaraylıların yedi ceddini s

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera geldiğinden beri kaç farklı başkan ve yönetici ile çalıştı sayısı belirsiz, ama performansı hep sabit bir şekilde çok iyiydi. Erden'in gidişi oyuncuları pek etkileyeceğini sanmıyorum. Sözleşmeler ve oyuncu alımında da Erden çok başarılı değil, bu sezon ki transferlerin neredeyse alayı kötüydü. Oyuncuların aileleri ile iyi ilişkiler kurması ve boey satışında harika işler yapması dışında öyle olmazsa olmaz durumu yok. Bu kulübe ne oyuncular geldi geçti hiç öyle erden gibi oyuncuların aileleri ile iyi anlaşan bir adama ihtiyaç duymadık. Önemli olan okan hocanın varlığıdır.
Erden bu sene 2 kere bonservis vererek oyuncu alabildi.
Icardi ve Davinson
Ndombele konusunda hak verebilirim sana onun haricinde
Angelino kağıt üstünde alabileceğin en iyi sol bekti
Zaha, geldiği takımın kaptanı ve PL de çoğu baş altı takımın ağzının suyu aktığı bir oyuncu
Tete, bonservis vermeden piyasası olan ve oynadığı takımda iyi işler yapmış bir topçuydu
Ziyech i neredeyse sadece maaşı karşılığında ve maliyet olarak sıfır risk ile getirdi.
Performans alınamadıysa Erden in suçu mu
Diğer konu Erden sadece transferde iyi olduğu düşünüldüğü için değil; Gs başkanı nasıl davranması gerekiyorsa bizim resmi başkandan daha çok öyle davrandığı için değerli.
Okan ve Erden o konuda ekip oldular. Biri saha içinde diğeri saha dışında çabaladı. Biri olmadan diğeri zarar görecektir.

Geri
Üst Alt