Gökhan İnler İstanbul’da!

Iskartaya çıkmadan gelmez

Hesap Makinesi

Kadro derinliği açısından fazla lüks olur.

Ayrıca o maaşa Selçuk yedekte olmaz oynayacaktır.

Ban kalırsa İnler gelirse Sneijder yolcu.

Önce Sinan Bolatı , Şener Özbayrakı , Yabancı stoperi alalım da para kalırsa Gökhanı da alırız . Kadro da çok şişti zaten . Bu oyuncularla rahat 30-35 olur.

Yine mi? Her senenin kronik haberi bu.:)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istanbula gelmişte bir sorun bakalım niye gelmiş :) adam belki tatile geldi. şaka bir yana gökhaninlerin piyasası düşmeye başladı. yavaştan bavulunu toplamaya başlamıştır. yaş olmuş 30. bu sene olmazsa seneye türkiyeye gelir. bizim alacağımızı pek zannetmiyorum ama inler-selçuk-melo orta sahası da fena olmazdı.

ligimizin piyasasi ve kalitesinden dolayi Inler'i alip kadro derinligi dersek sacmalik gibi geliyor bana, şampiyonlar ligi derken gayet yerinde.

Hic birşey beklemiyorum zaten gelse kadromuz cok ilginc bir hal almis olur.

Oldu olacak hepsini serbest oynatalım. Bir takımda 2 adam serbest oynar mı la? Real de bile adamlar kendi pozisyonunda oynuyor. :asd:

Hazard, Oscar, Willian gibi düşün. Hepsi serbest sayılır. Serbest dediysek öyle canlarının istediği yerde oynamayacaklar tabi de Sneijder sola yakın, Olcan sağda oynayacak.

Gelirse 11'den ya Bruma yada Olcan kesilir.Buda saçmalık olur.

Ya arkadaş bırakın fanteziyi, İnler gelirse Selçuk kulübeye işte yallah!

Hazard, Oscar, Willian gibi düşün. Hepsi serbest sayılır. Serbest dediysek öyle canlarının istediği yerde oynamayacaklar tabi de Sneijder sola yakın, Olcan sağda oynayacak.

Serbest dediğin adamların biri sol, diğeri orta, üçüncüsü de sağ tarafta oynuyor. Maç içinde bölge değişimleri yapabilirler ama asıl mevkileri bunlar. Sınayder ve olcan da ise durum daha başka. Sınayder oscar kadar hareketli değil, olcan her iki kanatta oynayap sıkıntı yaratmasa bile sınayder'in geçtiği kanatta her zaman aksama olacaktır. O yüzden çift kanat, sınayder serbest oynasak bizim için en iyi sistemi yakalamış oluruz. Yoksa diğer sezonlardan bir farkı kalmaz bu sezonunda.

Bence biz önce ne yapip edip su Tarik Camdal'i almaliyiz.4-5 Milyon ne istiyorlarsa parasi verilsin.Salih Dursun kazmasina 3 Milyon veren yönetim bu paralari Tarik'a vermeli !

4 senedir gelmiyon da hangi dağda kurt öldü inler :D Gökhan bitmiş.. :D

Gezmeye gelmiştir. Hadi bizim transfer için gelmiş olsa, birileri gidecek ki İnler gelecek.

O adamın da gitmesini istemiyorum :(

Geri
Üst Alt