Gökhan İnler İstanbul’da!

harika olur be

CL;

----------melo-inler-------

campbell-sneijder-bruma

SL;

------selcuk-melo-inler-------

--------sneijder-olcan-------

oyhssss

form grafigine gorede melo yedege alinir bruma/campbell oynar ligde

sistemi bozmayacak oyuncu almak lazım. belli bir sistem dahilinde as-yedek kombinasyonu sağlanmalı. gökhan gelirse selçuk yedeğe çekilir gibi bir beklentiye girmeyelim boşuna. her ne kadar geçen sezon kötü olsa da mutlaka ilk 11 oynar. inler de gelip selçuk arkasında yedekte oturmayı kabul etmez. biz de geçen sene olduğu gibi her maç değişik sistem ve 11 ile oynarız. sneijder'i sol kanada hapsederiz, bruma yedekte kalır, atak varyasyonlarımız geçen seneki gibi ortadan olur, oyunu yeterince kanatlara açamayız. ondan dolayı açıkçası pek istemiyorum gelmesini

Şimdi de inlere mi burun kıvırıyorsunuz :D

Hani gelmez alamayız da gelirse çıplak koşmamız lazım lan :D

Geçen sene değeri 18 di bu sene 12 tm'de seneye 6-7 olur.Napoli 7-8 milyona satar bence yaşı 30 artık.

Alınmasını çok isterim ;

Selçuk ve Melo'ya rakip olur ve bu takıma iyi yansır onun dışında kadroya büyük derinlik katar fakat maaş olarak yüksek bir ücret talep edecektir.

Onun dışında ben şuan gelmesine ihtimal vermiyorum hemde sınırlı olan bütçemiz ile böyle bir girişimde bulunmamışızdır diye düşünüyorum.

Haaa ... tabi sponsor ile anlaşıldıysa gerekli ücret alınıp belirlenen transfer bütçemizin üzerine eklendiyse ve yakın zamanda açıklanacaksa bilemem tabi ...

müthiş olur. millet hala Tarık , Şener diyor.. bu adamlar ne katabilirler takıma? ne kadar daha verimli olurlar Veysel'den Hamit'den?

Ama Gökhan İnler çok kaliteli bir orta saha, takıma büyük katkısı olacağından eminim. Zor maçlarda Melo - İnler - Selçuk üçlüsü orta sahayı domine eder.

Gökhan İnler'i hem Selcuk hemde Melo'ya tercih ederim. Ortasahaya büyük dinamize katar.

Melo'nun adını ağzımıza alırken besmele çekersek iyi olur renklidaş.

Nie, Metin Oktay'mı bu adam ? Gs icin kimse vazgecilmez değil. G.İnler Melo'dan daha iyi topcu, daha iyisi geldikten herkes gidebilir. Takımın seviye atlaması ve neticesinde başarı elde etmesi benim icin en önemli olanı, dolayısıyla topcuları gelip-gecici olarak görüyorum.

Nie, Metin Oktay'mı bu adam ? Gs icin kimse vazgecilmez değil. G.İnler Melo'dan daha iyi topcu, daha iyisi geldikten herkes gidebilir. Takımın seviye atlaması ve neticesinde başarı elde etmesi benim icin en önemli olanı, dolayısıyla topcuları gelip-gecici olarak görüyorum.

Tamam o senin düşüncen ,bence melo inlerle top diye oynar,çok daha iyi bir oyuncu,bu tartışmasız benim açımdan.

Alacaksan iste böyle bir oyuncu alacaksin. Gökhan Inler kadar kaliteli bir Türk orta saha oyuncusu yok, eger imkanimiz varsa almaliyiz.

Yerli oyuncuya çok ihtiyacımız var ama şuan için en fazla oyuncumuzun olduğu mevki inlerin mevki transferle alakası olduğunu sanmıyorum

Melo ortasahanın demirbaşıdır stoper için başka çözümler arayışında olun

aslında tam fblik adam. orta sahalarında yerli bir oyuncu lazım zaten ırkçı iyice yaşlandı artık oynayamaz alperde dengesiz. topal-inler çok iyi bir ikili olur. sırf bu yüzden bile alalım derim :)

aslında tam fblik adam. orta sahalarında yerli bir oyuncu lazım zaten ırkçı iyice yaşlandı artık oynayamaz alperde dengesiz. topal-inler çok iyi bir ikili olur. sırf bu yüzden bile alalım derim :)

fenere bu kadar kafa yormana gerek yok.

Geri
Üst Alt