Gökhan İnler İstanbul’da!

Hazard, Oscar, Willian gibi düşün. Hepsi serbest sayılır. Serbest dediysek öyle canlarının istediği yerde oynamayacaklar tabi de Sneijder sola yakın, Olcan sağda oynayacak.

Yani bi taraf yine kanatsız kalacak. 3 Yıldır kanatsız bir takım izliyoruz zaten. inler falan alınmaz. şu costa rikalı oyuncuyu kiralayıp defansın sagınada Tarık'ı alalım yeterli olur. sonra şiir gibi takım izleriz.

Serbest dediğin adamların biri sol, diğeri orta, üçüncüsü de sağ tarafta oynuyor. Maç içinde bölge değişimleri yapabilirler ama asıl mevkileri bunlar. Sınayder ve olcan da ise durum daha başka. Sınayder oscar kadar hareketli değil, olcan her iki kanatta oynayap sıkıntı yaratmasa bile sınayder'in geçtiği kanatta her zaman aksama olacaktır. O yüzden çift kanat, sınayder serbest oynasak bizim için en iyi sistemi yakalamış oluruz. Yoksa diğer sezonlardan bir farkı kalmaz bu sezonunda.

Hazard ve Willian baya baya serbest oynayan topcular. Zaman zaman tabi, her maç değil.

Sneijder - Oscar kıyasına katılıyorum. 2 kanat, Sneijder 10 olayına da katılıyorum.

O zaman Selçuk kesilsin. :asd2:

Gökhan gelirse ki sneijder(istemiyorum gitmesini tabi) gider gibi geliyor. Campbell de alınır o zaman sanki.

Yani bi taraf yine kanatsız kalacak. 3 Yıldır kanatsız bir takım izliyoruz zaten. inler falan alınmaz. şu costa rikalı oyuncuyu kiralayıp defansın sagınada Tarık'ı alalım yeterli olur. sonra şiir gibi takım izleriz.

Campbell'ı bize vermezler, onu geçtim bizde iş de yapmaz. Hele kiralık saçma olur.

Kapalı defanslara karşı iş yapacak gibi değil hiç. Ben beğenmedim zaten kupada o kadar. 2 gol atınca abartıldı sonrası berbattı.

umarım gelir ve düşünceni değiştir sayın adminim. satın alma opsiyonuyla kiralanacağına dair söylentiler var :D

-----------------Muslera----------------

Tarik------Semih-----Yabanci-------Telles

--------------------Melo--------------------

---------Selcuk------------Inler----------

Olcan-------------Burak---------------Sneijder

Buyurun keskeee amaa...

umarım gelir ve düşünceni değiştir sayın adminim. satın alma opsiyonuyla kiralanacağına dair söylentiler var :D

Arsenal Dünya Kupası'nda parlamasından sonra satın alma opsiyonuyla kiralamaz bence. Kiralarlarsa da iş yapmayacağını anladıkları içindir. :asd2:

Kötü topçu değil de ben beğenmedim. Bi de genç sonuçta, opsiyonlu kiralasak bile oynamayacak etmeyecek.

Gelirse orta sahaya müthis katki olur Selçuk nihayet yedege gider

Deplasman maçlari kolayca kazaniriz 4-3-3le

Gelirse muazzam olur be. Inler bu, Selcuk'a benzemez. Kafasini kaldirip Burak kankisine uzun top atmaz, orta sahamiza level atlatir.

Ama sanmiyorum acikcasi.

Üç sene gecikmiş.

Yedeğe oturacaksa buyursun gelsin.

Yoksa formasyonun kilit noktasını bozmaya gerek yok.

Ne Melo yu ne Selcuğu ne de Sneijderi keser.

Nedir bu transfer hayranlığı anlamış değilim.

Gesendet von meinem GT-I9305 mit Tapatalk

Selcuk'un yerine alternatif yerli kesinlikle almamiz lazim.İyi olur

"geçen seneki" selçuğu her türlü keser... ama işte hep o "selçuk düzelecek ilk geldiği sene gibi oynayacak" umudu var içimizde... :(

ihtiyacımız olan tipte bir orta saha değil, bize 4-3-3 ün ortadaki 3lüsünde oynayabilecek, topla ve topsuz hızlı, çalım atabilecek, ara pası atabilcek, topla rakip sahaya doğru katedebilecek biri lazım.

eğer melo, selçuk veya hamit takımda olmasaydı gökhan iyi olurdu ama mevcut kadromuz itibariyle hiç gerek yok.

melo-selçuk-hamit-yekta gibi maliyeti yüksek futbolcularımız varken yönetim bu bölgeye transfer yapmaz, yapamaz.

Keşke gelse. Ortasahamız hiç de yeterli değil. Alternatifler çok zayıf. Gelse kim kesilir bilmiyorum da Gökhan çok sağlam adam, büyük katkı verir.

Geri
Üst Alt