Gökhan İnler İstanbul’da!

Muslera

XXX Semih Melo Telles

Gökhan Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak

Bunu niye bukadar dert ettiniz anlamadim.

Stoperlerimiz zaten zayif. Koray veya Hakan'in yerine Melo ligde rahat oynar.

Sag bek transferiyle kadro tamam.​

Selçuk-Melo nun alternatifleri olarak Veysel-Yekta varken ve sağbek-stoper-kanat forvet öncelikleri ortadayken, böyle bir mali tabloda lüks olur...

(Veysel, oynama şansı bulduğu kısa dönemde sağbekte kendisinden fazla bir şey beklememek gerektiğini gösterdi, orta saha için daha uygun bir futbolcu)...

Muslera

XXX Semih Melo Telles

Gökhan Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak

Bunu niye bukadar dert ettiniz anlamadim.

Stoperlerimiz zaten zayif. Koray veya Hakan'in yerine Melo ligde rahat oynar.

Sag bek transferiyle kadro tamam.​

Melo'yu niye stopere çektin ki? Orta sahayı diri tutan, gerektiğinde ileri çıkan ve bu konuda en iyi olan orta saha oyuncumuzu stopere çekmek intihar olur.

melo stoper oynar o zaman 3-5-2 veya 3-6-1'de

muslera

semih - melo - hakan

hamit - selcuk - inler - olcan

sneijder - bruma

osvaldo​

inleri alip burak ve selcuku sunlara kaktirsak ya la

paket halinde yüzyilin kazigini atmis oluruz

klasik transfer dönemi balonlarından olabilir ama gelirse harika olur tabi feneğbağce zamiasi için kötü olurdu :)

Melo'yu niye stopere çektin ki? Orta sahayı diri tutan, gerektiğinde ileri çıkan ve bu konuda en iyi olan orta saha oyuncumuzu stopere çekmek intihar olur.

Sneijder'i sol kanatta oynatmak daha büyük bir intihar olacagi icin mecburen bu karar verilmeli.. Zaten SIKINTILI olan stoper mevkisinde Melo rahat oynar.

Gökhan-Melo-Selcuk

XXX Sneijder

Burak

Gökhan Melo Selcuk

Bruma/Olcan Burak Sneijder

bu ikisi daha kötü.

İtiraf ediyorum Fiorentina buraga 15 euro teklif ettiginde onların foruma girip kötüledim almasınlar diye !

Sneijder'i sol kanatta oynatmak daha büyük bir intihar olacagi icin mecburen bu karar verilmeli.. Zaten SIKINTILI olan stoper mevkisinde Melo rahat oynar.

Gökhan-Melo-Selcuk

XXX Sneijder

Burak

Gökhan Melo Selcuk

Bruma/Olcan Burak Sneijder

bu ikisi daha kötü.

Sneijder geçen sezon sol tarafta kariyerinin en iyi performanslarından birini gösterdi, Burak adamın gollük paslarını heba etmese kaç tane asisti olurdu kim bilir...

Ayrıca sol kanat da oynamadı, her zamanki gibi sola yakın oynadı.

Stoper mevkisi sıkıntılı falan değil, 30 defa farklı kombinasyonlar denememize rağmen en az gol yiyen takımdık.

Geri
Üst Alt