Göztepe-Altay Karşılamasında Saha Karıştı!

Ekli dosyayı görüntüle 183635

zamaninda şu postu attigimda forumda yine linc yemistim, kus mus denmisti, linc edenlerden biri de sizdiniz baris bey

bu tarz olayların rengi olmaz, her olayda empati kurmak gerekiyor

direkle koşan herifi orada indirseler ceza alacaklar. böyle sistem olmaz
İnce bir çizgi var
Ha istediği kadar ceza versinler ,nefsi müdafa yaparsın zaten ,ceza zaten kavgaya girmemek üzerine
O işin diğer boyutu

Burda da farketseler ceza meza kimsenin umurunda olmaz
Toplum yopyekün barut olmuş
Bazen ben bile diyorum içimden bu hakemi döverdim topçu olsam diye
Travma var ülkece ☹️

Sorun topçuya ceza değil ,sahaya giren admların ünlü olmasında

Ultras kavramının üzerine gidilmeli artık ciddi biçimde
Bu tarz oluşumlar didiklenmeli
Teröristler benim gözümde
Ha kandildeler
Ha stadda

Çok şey yazmak istiyorum da...
Taraftarlık bu değil. Holiganlık potansiyel şiddet yanlısı olan kişilerin hastalık boyutundaki eylemleridir ve bu psikolojisi bozuk tek hücreli şahıslar stadlardan arındırmalıdır. Bir ikincisi bu maçın rakip takıma açık olmaması gerekiyordu. Bir üçüncüsü İzmir'in en kalabalık taraftarına mensup olunca yaptığın, yapacağın pislikler mübah olmuyor Göztepe camiası! Şimdi burada diyorlar ki onlar yaptı biz altta mı kalalım diye, ben kendim bizzat yaşadım.

Çoluk, çocuk, kadın vardı. Ve biz bir apartman dairesi girişine sığındık! Her şampiyonluk kutlamasında illaki oralarda olan Alsancak, Gündoğdu'da yani bu tipleri görürsünüz, şampiyon olan takımı kışkırtan!

Çokluğu bu denli yanlış şekilde kullanan bir camiadır kendileri. Tabii ki ben Altay taraftarını da Göztepeliler gibi haklı çıkarmayacağım. Dilerim en ağır cezayı alır o tribünler, kişiler.

Bugün bu iki insana bir şey olsa kim hesap verecekti ha? Kendinize gelin! Taraftarlık bu değil!

Bu ülkenin insanına futbol izlemek falan yasaklanmalı. Hiçbir boku haketmiyor bu sığır oğlu sığırlar.

Konuk takim taraftari ve ultra gruplar yasaklanmali.

edit: hayvanlar daha üstün yaratıklar

Hala burada da görüyorum ki o başlattı, biz de gereğini yaptık gibi kafalar. Siz ciddi misiniz ya? Sizin gibileri de ayıklamalılar net şekilde. İki taraf da savunulacak bir şey yapmamıştır. Nokta! Bu olayda bile gözü körlük nedir? Ben ki çocukluğumdan beri Altay'ın Alsancak stadında büyümüş biriyim. Babamın hatırası diye yaşatırım
Bugün onlar adına utanç duydum. Asla insanlığa yakışmayacak hal, hareketler.

Bundan bir dört beş sene evvel Ocak ayında açılışına gittiğimde de bıçaklı baskın oldu misal! Ortalık karıştı! Annemle gitmiştim. Buraya ailecek gelen, coluk çocuğuyla hafta sonunu değerlendiren insanlara bile saygınız yok. Sizin yaptığınızı hayvanlar yapmaz! O kadar diyorum. Büyük bir şekilde kınıyorum. Gerekirse böyle kulüpler kapatılsın. Böyle rezillikle süreceğine gerek yok. Aklımızda, içimizde temiz kalsın en azından.

Bir video izledim Önce bir sis bulutu sonra ateşleme yapılıyor gerçekten inanılmaz yav. Her şeyi gördüm bu kadarını ilk kez görüyorum umarım dışarıda büyümez olaylar. Artık gerçekten herşeyden nefret ediyorum.

Bu ne saçmalık lan neyin savaşı bu, eğitimsiz holigan manyak taraftarların abv

şu izmirliler egitilmez cidden umarım izmir takımlarının lisansları iptal edilir

Saha karisti diyince oyuncular birbirine girdi sahalarda görmek istedigimiz hqreketler diyecektim ki net kalleşlik yapılmış.
Cinayete teşebbüs bu.
Gerci bu ülkede neler yapıldı kimse cezasını çekmedi çocukların orada ne işi varmış derlerse şaşırmam

Geri
Üst Alt