- 1 Ağustos 2009
- 47.013
- 49.313
- 4.878
Elveda hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni diye assuncao diyoruz 3 Maç oynasın yüzü eksiyince o da istemezükler listesine girer.Feg yerine assuncaoyu oynatsan biz de keyifle bir maç izlesek olmuyor değil mi? İlla her hafta başka bir rezalet.
FEG #10 oynar bence.Nando
Yedlin Luyi Nelsson PvA
Berkan Cicaldau
Fegh Morutan Kerem
Halil
Yapma cikaldau, sen bizim gözbebegimizsinHemen gömdün beni
Cok guzel bir Haber.
Bir gün Feghouli ve Babel gereken hamleleri Insallah göreceklerBazı arkadaşlar yedek bile olamayacak dedikten sonra kel yine 11e alınmış hayret
4-4-2 oynatsin hicbir sey bilmiyorsaHalil'i kanada çekip , ileriye Mohammed ya da Daigne koymamasını anlayamıyorum.Feg ne alaka yani.
Olmazsa.. kim Abilik yapacak sahada?Sahada göbekli dayı bulundurma zorunluluğu var galiba
Boşa beklemeyin rezil olduğumuzla kalırız.uzulen biz oluruz.soyle 3-0 yenilsekte defolup gitse
o tutmuyor artik taraftar ne derse 1 1 cikiyor son zamanlardaFeghouli bu kadar gömülüyorsa gol ya da asisti kaçınılmaz
Tovbe defeg-yedlin kanadından 2
pva-kerem kanadından 1 gol yememizi bekliyorum
150 mesajın 130 u fegholuiFeghouli bu kadar gömülüyorsa gol ya da asisti kaçınılmaz
Biz gscyiz taraftar degilizo tutmuyor artik taraftar ne derse 1 1 cikiyor son zamanlarda