GSC Haber Göztepe Maçı Kafilesinde Sürpriz

İnşallah : Jelert , Cuesta ,Frankowski ,Kerem Demirbay,Berkan ,Eyüp ,Gökdeniz Gürpüz ,Efe Akman ,Jakobs ,Ahmet Kutucu da da veda gerçekleşir.Yerlerine direk 11 i zorlayacak oyuncular gelir.Amin.
Gökdeniz kalsın isterim; çok az süre aldı ama olumlu izlenim edindim, doğru bir takıma kiralamak iyi fikir gibi. Makul bir teklif gelmezse Jakobs kalır ve kalmalı. Orta sahaya yapılacak takviyelerin durumuna göre Berkan da kalabilir. Kiralıkların hiçbiri kadroda tutulmamalı. Talibi çıkarsa Yusuf da paketlensin isterim.

Gökdeniz kalsın isterim; çok az süre aldı ama olumlu izlenim edindim, doğru bir takıma kiralamak iyi fikir gibi. Makul bir teklif gelmezse Jakobs kalır ve kalmalı. Orta sahaya yapılacak takviyelerin durumuna göre Berkan da kalabilir. Kiralıkların hiçbiri kadroda tutulmamalı. Talibi çıkarsa Yusuf da paketlensin isterim.
Gokdenizi bende çok beğendim ama bizde oynaması nedense bana imkansiz geliyor.Diger tüm saydıklarım Yusuf'u unutmuştum oda dahil kiraliklarda dahil verilip 11 e yakın oyuncular gelmeli.

Devasa teklifler gelmezse barış gitmez yerli oyuncu bizim için çok önemli ki ucl oynayacak çocuk ama taraftar ısrarla barış gitsin istiyor
40m Euro getiren olursa gitsin. 35m Euro altına razı değilim. 40m Euro'ya az daha ekleyip Osimhen alınır.
Sara'yı da 30'a fln satarsak Cherki, Bernardo Silva vb alırız ileriye..

40m Euro getiren olursa gitsin. 35m Euro altına razı değilim. 40m Euro'ya az daha ekleyip Osimhen alınır.
Sara'yı da 30'a fln satarsak Cherki, Bernardo Silva vb alırız ileriye..
Eğer ligte şampiyon olacaksan yerli kadron iyi olacak o yüzden bencede 40 veren olmazsa kalmalı, zaten yerli oyuncu bulamıyoruz
Yerli oyuncu gönderip yerini yabancıyla doldurmak yanlış iş maalesef

Zaten şampiyon olduk ne gerek var ki? Son iki maçı kaybetsek bile birşey değişmez matematik olarak gene lideriz

bu sezon yeterli miktarda sinir, stres yaşadık artık kalan maçları hatta gelecek sezonu, s. ligi maçları dışında takip etmem. biraz kafa dinleyeyim.

8 p fark attık da noldu 22-23te
Alkış mı tuttular
İtolit ona da çalındı diyor

geçelim bu ifbye bu kadar anlam yüklemeyi
3 senedir ağzına yüzüne verdiğimiz bir camia neticede.

Geri
Üst Alt