GSCimbom
GSC Haber Göztepe Maçı Kafilesinde Sürpriz
Alper Altun

GSC HaberGöztepe Maçı Kafilesinde Sürpriz Sayfa 4

Alper Altun ·

Cevap
68
Okunma
3,3K
Sayfa
4/4
İnşallah : Jelert , Cuesta ,Frankowski ,Kerem Demirbay,Berkan ,Eyüp ,Gökdeniz Gürpüz ,Efe Akman ,Jakobs ,Ahmet Kutucu da da veda gerçekleşir.Yerlerine direk 11 i zorlayacak oyuncular gelir.Amin.
Gökdeniz kalsın isterim; çok az süre aldı ama olumlu izlenim edindim, doğru bir takıma kiralamak iyi fikir gibi. Makul bir teklif gelmezse Jakobs kalır ve kalmalı. Orta sahaya yapılacak takviyelerin durumuna göre Berkan da kalabilir. Kiralıkların hiçbiri kadroda tutulmamalı. Talibi çıkarsa Yusuf da paketlensin isterim.

Gökdeniz kalsın isterim; çok az süre aldı ama olumlu izlenim edindim, doğru bir takıma kiralamak iyi fikir gibi. Makul bir teklif gelmezse Jakobs kalır ve kalmalı. Orta sahaya yapılacak takviyelerin durumuna göre Berkan da kalabilir. Kiralıkların hiçbiri kadroda tutulmamalı. Talibi çıkarsa Yusuf da paketlensin isterim.
Gokdenizi bende çok beğendim ama bizde oynaması nedense bana imkansiz geliyor.Diger tüm saydıklarım Yusuf'u unutmuştum oda dahil kiraliklarda dahil verilip 11 e yakın oyuncular gelmeli.

40m Euro getiren olursa gitsin. 35m Euro altına razı değilim. 40m Euro'ya az daha ekleyip Osimhen alınır.
Sara'yı da 30'a fln satarsak Cherki, Bernardo Silva vb alırız ileriye..
Eğer ligte şampiyon olacaksan yerli kadron iyi olacak o yüzden bencede 40 veren olmazsa kalmalı, zaten yerli oyuncu bulamıyoruz
Yerli oyuncu gönderip yerini yabancıyla doldurmak yanlış iş maalesef