GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

[video=youtube;-y-Qp2eMm5k]https://www.youtube.com/watch?v=-y-Qp2eMm5k&feature=related[/video]

öyle aga :D ama etraf korkaklarla dolu. önemli olan bir adım atmak tehlikeli olduğunu bilsen bile. hem ne mağlum karşındakinin bir hevesle 2 adım atmayacağı..ama tabi yangınlardada bulursun kendini belki. alevlere atana sormak lazım niye diye ?:D

B.k vardı ondan atladım kendi şahsıma :)Ya işte ondan sonra gel de İtalyanca,Romence,İngilizce ve Türkçe karışımı bir dil kullan:)

Çıksın karşıma kullanabilen varsa =)

bigün tekirdağ yeniçiftlikte ki yazlıktayız .:D orda bir kıza vuruldum .adı yeşim,bunun orda sevgilisi var .çocukta boylu poslu bide fenerliydi gıcık:D neyse ben gitar çalıp şarkı söylerdim .kızda beni beğenirdi.aramız iyiydi sahilde hep ortam yapardık.bigün bunun sevgilisi içkiyi fazla kaçırdı .resmen sı..ı üzerime saldırdı.olur olmaz laflar söyledi,bende bi tane çaktım :D.kızda bana onun kafası iyi neden alttan almadın dedi :sad007:bende yeşime onu alttan alsam üste çıkar dedim :D bu sarhoş kazmada aslında sen hep yeşimi altına almak istedin üstte olmak isteyen sensin dedi :akansular::lol::lol: yeşimde buna bi tane çaktı:lol: sonra ayrıldılar .

:asd:

Ne güzel işte be, aynı ülke sınırlarında,daha ne istiyorsunuz :)

Sevipde söyleyememek kadar kötü bir şey var mı ya?Her gün aynı yollardan geçip,onu uzaktan görmek ama yanına gelip sadece 2 kelime olan SENİ SEVİYORUM u söyleyememek.:(

Yok ya, ne capkini. :D Sadece hoslandigim kizlarin da benden hoslanmasi kararsizlastiriyor insani. :D Bir de evden "Kimi bulacaksan bul bizim koyden olsun" baskisi var. :D Ne yapsak 4 es kontenjaninin tamamini kullansak mi? :asd:

O kadar gücün varsa 4 ünüde kap Reis :D Aynı bizimkilerde öylede 35 e kadar yolu var daha erken herşey için kimi seviyorsan ona git :D

Geri
Üst Alt