GSC Büyük TT Çalışması

Elimden geleni yaptım beyler. Buna sahtekarlık da dahil. :( Bu sayede aşağıda göreceğiniz gibi baya RT sayısına ulaştım. Ama değdi. Çoğu aktif kullanıcılar çünkü. Galatasaray için yapmayacağım şey yok. :)

9476vo.png
Aslan kelle almamışsın yakıştıramadım kardeşim:asd22:

Tekrar denenmeli + Galatasaray resmi facebook sayfasında her fotoğrafın altında paylaşılmalı, destek istenmeli.

#Hamzaogludefolupgidermisinlutfencunkudahafazladiretirsenkufuredicemseninyuzundenforumdabanmanyagıoldumoff

aslında önce içinde galatasaraya ait olduğu belli olan yeni bi hashtag belirlesek burda ondan sonra yüklensek daha iyi olmaz mı ? gerisini zaten twitterdaki diğer taraftarlar getirir.

@GS1905FanClub adlı hesabı bugün açtım. sosyal medyada daha etkili olmak için takipçi kasacağım. TT yapmak için büyük hesaplara ihtiyaç var. Takip ederseniz organize olalım. Bilginize.

#DursunOzbekElimizdePatladi GALATASARAYSK @AslanStatistic

Başkan en büyük bomba senmişsin

Facebook üzerinden de bir çalışma yapmak lazım aslında ne kadar sosyal mecra varsa kullanalım.

hashtag önerileri
#BombacıDursun
#BombaNerdeDursunBaskan bunlar şaka tabi

önerilerim şunlar
#SenGalatasarayiAnlamamissin
#DorduncuYildiziAldikDiyemiRahatsiniz
#TakimaSeviyeAtlatmayacakOyuncuAlmaGS
#ScoutNeIseYararGalatasaray
#GalatasarayBurasiAkhisarDegil
#HaniAmacYabancilariYenmekti
#KemikleriSizliyordurASY'nin
#YabanciSiniriKalktiGalatasaray
vs vs.

Düzgün bir çalışmayla sokabilsek keşke ttye

Yeni bir dalga için neyi bekliyoruz ey yönetim.

Modların konu açması lazım. Saat verilerek organize olalım. GSC nin hesapları ve üyelerin tüm twitter hesap linkleri tek mesajda paylaşılsın. Herkes tüm hesapları takip etsin. Sonra atılacak twwetlerde rt sayısı ve favlar artsın. Kadir Çetinçalı, ASY Sokak ve diğer büyük hesaplardan ricacı da oluruz. Böylelikle TT yapma şansımız artar.

Edit: Ben yeni hesap açtım twitterdan. Bu hesabın takipçisini arttırabilirsem ilerde çok işimize yarayabilir.

Geri
Üst Alt