Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.623
- 4.507
- 1.328
Bu güzel olmuş bende birşey söyleyim#CimBomaYakışırTransferİstiyoruz
#BaşarıİçinYıldızŞart
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu güzel olmuş bende birşey söyleyim#CimBomaYakışırTransferİstiyoruz
En iyisi ciplak protesto. forumda herkes ciplak resmini cekip foruma eklesin. ne kadar cok olursak o kadar cok ses getiririz. Abdullah Tasan'in onculuk yapmasi lazim buna.
TT listesine adimizi yazdiramadik belki ama Selim Arda Ücer bizim yöneticimiz olarak bu transferlerle ilgili twit atiyorsa bence mesaj az da olsa yerini buldu.
Eger TT calismamiz %100 verimli olsaydi büyük ses getirirdi, buna eminim. Sürekli o davetten o programa, trt kamerasindan mobese kamerasina kadar her yerde konusan yöneticilere ve hocaya birileri bu meselerle ilgili ciddi sorular sorabilirdi.
Ben atıyorum. G.tüme de ŞL logosu yapıştırdım..
#GalatasarayHanımınÇiftliğiDeğil
abi şu dediğim başlığı açsak mı?![]()
Hangi başlığı?
#GalatasarayHanımınÇiftliğiDeğil mi?![]()
Yok ya karıştırdım. @Ahmet KOLKOPARAN abimiz sandım bi an seni. Onunla birşey konuşmutuk![]()
Oyuncak mıyız lan karıştıyon bizi?Yapma böyle şeyler. Bana kelleci Aslan derler.
Olan kellene olur.
Sen hiç konuşma Aslan. :38573:
İşin sonu BM Gen.Sekreterliğine doğru gidecek dedim bir an :red:
Abi sana bütün makamlar feda olsun. Obama birazcık adam olsa yarın istifa edip yerine seni tayin eder.
Ama TFF konusunda ciddiydim.Aday olmanı gerçekten istiyorum.
Tamam, ben şimdi hazırlarım bir liste. Ama Aslan Statistic'i direk geçin, onlar sallamıyor hiçbir şekilde.@Mehmet Çelik yarın gece yapalım bir şeyler.Tweet atılabilecek büyük hesaplarıda bir araya topla paylaşırsın burada.