Ne istiyorsunuz arkadaş Sneijder ve Muslera gibi oyuncularımızdan? Marjinal olacağım diye alakalı alakasız şu oyuncularımıza sarmaktan vazgeçin artık. Kötü dönem geçirebilirler, formsuz olabilirler doğrudur lakin takımdaki en kalite iki oyuncu. Belki bunların yanına Denayer ve Podolski'yi koyarsın başka da yok. Hepi topu 4 tane adamla şampiyon olmayı mı bekliyordunuz? Geçen sene şampiyonluk Nando ile geldi. Bir kaleci takımın yarısıdır tezine birebir şahit olduk lakin bu mucize her zaman gerçekleşmez. Sneijder de kritik maçlarda çok önemli işler yapmıştı. Bir de ayriyetten camianın 4. yıldız motivasyonu vardı o da etkili oldu. Bu sene ne Nando geçen seneki performansını gösterebildi ne de yıldız motivasyonu vardı ve takım çöktü.
Şampiyon olmamıza rağmen geçen sene 2015 Mart ayından beri söyledik Hamza'dan bir yol olmaz dedik. Şampiyon olsak dahi devam edilmemeli dedik. Bu kafa ile gelecek sezon Ocak ayını göremez dedik ve göremedi de...
Şampiyon olmamıza rağmen bu takımın en az 5-6 adet kaliteli takviyeye ihtiyacı var dedik. Bu takımın miyadı doldu, gelecek seneye bu hoca ve bu takımla girersek sapır sapır dökülürüz darmadağın oluruz dedik dinletemedik ve nitekim darmadağın olduk. Her şeyi geçtim bir de üstüne Melo gibi orta sahanın temel direğini sattılar ve yerine adam almadılar. İşte bu hamle resmen sonun başlangıcı oldu.
Felaket bağıra çağıra geliyorum dedi ve geldi de. Şu şartlarda ligi altıncı bitirmemiz ve kupayı alabilmemiz dahi mucize. Çok daha kötüsünü de yaşayabilirdik. Ve bunun müsebbibleri ne Sneijder ne de Muslera'dır. Bu noktaya gelmemizin sebebi gösterilen yönetimsel zafiyetlerdir. Önce başkan ve yönetim sonra da hamza denen kerkenezin halt yemesidir bu takım.
Takımın kurtuluşunu Sneijder'in veya Muslera'nın satışında görenler ya gerçek de başka takımı destekliyordur ya da sabit fikirlidir. Satılacaklarsa bile dursun denen embesilin döneminde satılmamalılar. Melo'nun boşluğunu doldurma konusundaki başarıları herkesin malumudur.