GSC Büyük TT Çalışması

Sneijderin bu seneki performasına bakıp takımdan gönderilmesini istemek doğal değil mi? ayrıca sene boyu yatan demişsin eve doğru çok yatan var ama bu sene sneijder ne yaptı söyler misin? kaç gol kaç asist ve kaç maçta oynamış takıma ne vermiş

anlamadigin konularda yorumda bulunmaya utanmion mu

git curling falan izle

uyelerimizi de daha fazla delirtme

Ben başka takımlısın diye bir beyanda bulunmadım. Hatta ''Başkanımız foruma teşrif etmiş dedim.'' öncelikle bu şerhi koyayım sıkıntı oluşmasın.

İkinci olarak Sneijder tarzı adamları hemen idam sehpasına göndermek makul ve mantıklı değildir. Takım olarak çok kötü bir sezon geçirdik. Kendisinin sakatlıkları da oldu. Daha düz adamlar için bu söyleminizi kabul edebilirim. Ama Sneijder için kabul edemem. Bu tarz adamlar etrafında takım kurulabilecek adamlardır. Bu tarz adamları gönderdiğinizde taraftarın içindeki heyecanı da öldürürsünüz. Sneijder'i satmak yerine daha önce de söylediğim gibi etrafına potansiyelli ve gençlerden oluşan bir proje takımı kurarsınız ve böyle bir yıldız umduğunuzdan çok daha katkı sağlar camianıza. Bütçeyi dengelemeye başlayacaksak yine altını çizerek söylüyorum çok ciddi paralara oynayan ve takıma hiç bir katkısı olmayan yığınla adamdan kurtularak işe başlamanız gerekir. Ha Sneijder kendi maliyetini az buçuk bu takımın ŞL'de gruplardan çıkmasını sağlayarak ödemiştir. Bunu da aklınızda çıkarmayın derim. Şu anda yeniden bir yapılanmaya gidilecekse ki umarım gidilir ve adı geçen saçma transferler yapılmaz. Bu takımın içinde Sneijder ve Nando muhakkak olmalıdır. Aksi halde bu sezonu bile mumla ararız.

Ben siz ima ettiniz diye yazmamıştım. Bu tarz adamları gönderdiğinizde taraftarın içindeki heyecanı da öldürürsünüz.
sözüne imza. ama benım tek endişem sneijderin seneye bu seneki gibi kötü bir performans sergilemesi. yoksa tabiki iyi bir sneijderin takımda kalmasını isterim. kalırsada umarım bu seneki gibi kötü bir performans sergilemez.

Şimdi başımızda adam gibi bir yönetim olsa, iyi para veriyorlarsa satılsın diyeceğim zira şu an içinde bulunduğumuz mali açmazın en büyük sebeplerinden bir tanesi de futbolcuların son sahibi olmak. Dünya bonservis ödüyorsun ve sonra o parayı geri döndüremiyorsun.

Bu bir yana, ne yazık ki şu an başımızda adam gibi bir yönetim yok, şimdi bu kerkenezlerin Sneijder' i sattıktan sonra gelen parayı çer çöpe yatıracaklarına da şüphe yok.

Yedirmeyiz ulan !

CkmLx2LWUAE0xOY.jpg

Bu sene anadolu takımları bizden daha iyi bir futbol oynadı zaten. Ligi zar zor 6 sırada bitirdiysek Galatasaray ismi forması sayesinde bitirdik. Bu oyuncu grubu herhangi bir anadolu takımında oynasaydı küme düşmeye oynardı.

Her fırsatta Sneijder gönderilsin demeni açıklamıyor o zaman bu yorum. Bu durumda 2 seçenek var ya art niyetlisim ya da Galatasaraylı değilsin

-Tapatalk-

Baktim da degisik degisik yorumlarin var.

Yok Muslera bu sene ligin en kötü kalecisi yok Sneijder mutlaka gitmeli. Önceligim Favre o olmazsa Avci önceligim. Son yorumlarin cogu Sneijder'in gitmesi gerektigi hakkinda.

Her fırsatta Sneijder gönderilsin demeni açıklamıyor o zaman bu yorum. Bu durumda 2 seçenek var ya art niyetlisim ya da Galatasaraylı değilsin

-Tapatalk-

ben sadece sneijder değil, bana kalsa takımın %80i gönderirim. üçüncü lig seviyesinde olan oyuncular Galatasaray da oynuyor maalesef. Takımda 2.5 milyondan fazla parayı hak eden oyuncu yok. biz bu paraları yerli oyunculara veriyoruz. benım anlatmak istediğim yerli yabancı farketmiyor tüm oyunculara haddiden fazla para veriyoruz. sneijder ve muslera dünyanın hiçbir takımında bu kadar fazla para alamaz haliyle onlardan üstün bir performans beklemek doğal.. bu sene sneijder kötüydü diyorum ki zaten herkes kabul ediyor. ayrıca yerli oyuncular aldıkları paraların yarısını bile hak etmiyor. oyuncu maaşlarında düzenlemeye gidilmesi ve takımdaki gereksiz oyuncuların gönderilmesi gerekiyor. daha az maliyette takıma daha çok katkı verecek oyuncular transfer edilebilir. bu yönetim bunları yapabilir mi diye sorarsanız hiç umudum yok.

Son düzenleme:
Zaten bu isminin tamamı küçük yazılanlarda var bi kuşluk şaşırtmadı o yüzden o mesaj :)

Ne istiyorsunuz arkadaş Sneijder ve Muslera gibi oyuncularımızdan? Marjinal olacağım diye alakalı alakasız şu oyuncularımıza sarmaktan vazgeçin artık. Kötü dönem geçirebilirler, formsuz olabilirler doğrudur lakin takımdaki en kalite iki oyuncu. Belki bunların yanına Denayer ve Podolski'yi koyarsın başka da yok. Hepi topu 4 tane adamla şampiyon olmayı mı bekliyordunuz? Geçen sene şampiyonluk Nando ile geldi. Bir kaleci takımın yarısıdır tezine birebir şahit olduk lakin bu mucize her zaman gerçekleşmez. Sneijder de kritik maçlarda çok önemli işler yapmıştı. Bir de ayriyetten camianın 4. yıldız motivasyonu vardı o da etkili oldu. Bu sene ne Nando geçen seneki performansını gösterebildi ne de yıldız motivasyonu vardı ve takım çöktü.

Şampiyon olmamıza rağmen geçen sene 2015 Mart ayından beri söyledik Hamza'dan bir yol olmaz dedik. Şampiyon olsak dahi devam edilmemeli dedik. Bu kafa ile gelecek sezon Ocak ayını göremez dedik ve göremedi de...

Şampiyon olmamıza rağmen bu takımın en az 5-6 adet kaliteli takviyeye ihtiyacı var dedik. Bu takımın miyadı doldu, gelecek seneye bu hoca ve bu takımla girersek sapır sapır dökülürüz darmadağın oluruz dedik dinletemedik ve nitekim darmadağın olduk. Her şeyi geçtim bir de üstüne Melo gibi orta sahanın temel direğini sattılar ve yerine adam almadılar. İşte bu hamle resmen sonun başlangıcı oldu.

Felaket bağıra çağıra geliyorum dedi ve geldi de. Şu şartlarda ligi altıncı bitirmemiz ve kupayı alabilmemiz dahi mucize. Çok daha kötüsünü de yaşayabilirdik. Ve bunun müsebbibleri ne Sneijder ne de Muslera'dır. Bu noktaya gelmemizin sebebi gösterilen yönetimsel zafiyetlerdir. Önce başkan ve yönetim sonra da hamza denen kerkenezin halt yemesidir bu takım.

Takımın kurtuluşunu Sneijder'in veya Muslera'nın satışında görenler ya gerçek de başka takımı destekliyordur ya da sabit fikirlidir. Satılacaklarsa bile dursun denen embesilin döneminde satılmamalılar. Melo'nun boşluğunu doldurma konusundaki başarıları herkesin malumudur.

Ne istiyorsunuz arkadaş Sneijder ve Muslera gibi oyuncularımızdan? Marjinal olacağım diye alakalı alakasız şu oyuncularımıza sarmaktan vazgeçin artık. Kötü dönem geçirebilirler, formsuz olabilirler doğrudur lakin takımdaki en kalite iki oyuncu. Belki bunların yanına Denayer ve Podolski'yi koyarsın başka da yok. Hepi topu 4 tane adamla şampiyon olmayı mı bekliyordunuz? Geçen sene şampiyonluk Nando ile geldi. Bir kaleci takımın yarısıdır tezine birebir şahit olduk lakin bu mucize her zaman gerçekleşmez. Sneijder de kritik maçlarda çok önemli işler yapmıştı. Bir de ayriyetten camianın 4. yıldız motivasyonu vardı o da etkili oldu. Bu sene ne Nando geçen seneki performansını gösterebildi ne de yıldız motivasyonu vardı ve takım çöktü.

Şampiyon olmamıza rağmen geçen sene 2015 Mart ayından beri söyledik Hamza'dan bir yol olmaz dedik. Şampiyon olsak dahi devam edilmemeli dedik. Bu kafa ile gelecek sezon Ocak ayını göremez dedik ve göremedi de...

Şampiyon olmamıza rağmen bu takımın en az 5-6 adet kaliteli takviyeye ihtiyacı var dedik. Bu takımın miyadı doldu, gelecek seneye bu hoca ve bu takımla girersek sapır sapır dökülürüz darmadağın oluruz dedik dinletemedik ve nitekim darmadağın olduk. Her şeyi geçtim bir de üstüne Melo gibi orta sahanın temel direğini sattılar ve yerine adam almadılar. İşte bu hamle resmen sonun başlangıcı oldu.

Felaket bağıra çağıra geliyorum dedi ve geldi de. Şu şartlarda ligi altıncı bitirmemiz ve kupayı alabilmemiz dahi mucize. Çok daha kötüsünü de yaşayabilirdik. Ve bunun müsebbibleri ne Sneijder ne de Muslera'dır. Bu noktaya gelmemizin sebebi gösterilen yönetimsel zafiyetlerdir. Önce başkan ve yönetim sonra da hamza denen kerkenezin halt yemesidir bu takım.

Takımın kurtuluşunu Sneijder'in veya Muslera'nın satışında görenler ya gerçek de başka takımı destekliyordur ya da sabit fikirlidir. Satılacaklarsa bile dursun denen embesilin döneminde satılmamalılar. Melo'nun boşluğunu doldurma konusundaki başarıları herkesin malumudur.

Abi transfer nobetindeki son birkac sayfayi okuma bence :D

Hem Cuma hemde Ramazan Ramazan feci kufur ettirme ihtimali oldukca yuksek :red:

Allahim buyuk bir oyuncunun 1 sezon kotu oynama hakki yokmudur? Hele ki oynadigi takimin baskani Dursun sa, takim oyuncularin yarisi da Carsambaspor da oynamasi gerekirken?

:cower::cower:

Sneijder Galatasaray dan üstün değildir. Kimler geldi kimler geçti Sneijder gider bir başkası gelir. Zaten bu seneki performansı çok kötüydü gönderilmesi doğru bir karar olur.
Arkadaşa bak şurdan sektir git gifi atalım plz

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

"de" ayrı olsa katılırdım.

Geri
Üst Alt