Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence tamamen Hamza'dan kaynaklanmiyor. Bu sezon bu kadar transfer yapmalarinin ana nedeni gecen sezonki basarisizlik.
Fikret Orman: "Aboubakar, bu yıl kiralık fakat kendisiyle ve kulübü Porto ile 4 yıllık anlaştık. Bu sene FFP yüzünden olmadı."
İtham etmiyorum ki Sarper. Kaldı ki diyorum. İsterse Messi'yi getirsin kötü bir başkanlık performansı sergilediği yönünde ki fikrim sabittir kendisi hakkında.
Ben bu adamda Galatasaray'ı yönetecek zekayı, yeteneği, derinliği göremiyorum sadece.
Bak bunu varya bunu, ben baskan secilmeden önce söylemistim Alpay. Adamin 2 konusmasini dinlemistim, bundan baskan fln olmaz yazmistim. O gün bana 'nerden biliyorsun, dur görecegiz' diyenler olmustu.İtham etmiyorum ki Sarper. Kaldı ki diyorum. İsterse Messi'yi getirsin kötü bir başkanlık performansı sergilediği yönünde ki fikrim sabittir kendisi hakkında.
Ben bu adamda Galatasaray'ı yönetecek zekayı, yeteneği, derinliği göremiyorum sadece.
Peki,senin kafandaki başkan profili ne yapardı Dursun'un yerinde olsaydı?
10 yilda bir sampiyon oluyorlar sonra da kendilerini bir bok zannediyorlar. Allahin gerizekalilari
5.hafta tokatlayalim sunlari da yine akillari baslarina gelsin biraz.
10 yilda bir sampiyon oluyorlar sonra da kendilerini bir bok zannediyorlar. Allahin gerizekalilari
5.hafta tokatlayalim sunlari da yine akillari baslarina gelsin biraz.
Basına açık mı?BİLGİ: Galatasaray, lige verilen arada oyuncuların maç kondisyonlarının düşmemesi için yarın saat 17:30'da Boluspor ile bir hazırlık maçı yapacak.
Basına açık mı?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi