Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CrWOzBWWAAAmkgx.jpg

Ekli dosyalar

• CrWOzBWWAAAmkgx.webp
    CrWOzBWWAAAmkgx.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 121
İtham etmiyorum ki Sarper. Kaldı ki diyorum. İsterse Messi'yi getirsin kötü bir başkanlık performansı sergilediği yönünde ki fikrim sabittir kendisi hakkında.

Ben bu adamda Galatasaray'ı yönetecek zekayı, yeteneği, derinliği göremiyorum sadece.

Peki,senin kafandaki başkan profili ne yapardı Dursun'un yerinde olsaydı?

İtham etmiyorum ki Sarper. Kaldı ki diyorum. İsterse Messi'yi getirsin kötü bir başkanlık performansı sergilediği yönünde ki fikrim sabittir kendisi hakkında.

Ben bu adamda Galatasaray'ı yönetecek zekayı, yeteneği, derinliği göremiyorum sadece.
Bak bunu varya bunu, ben baskan secilmeden önce söylemistim Alpay. Adamin 2 konusmasini dinlemistim, bundan baskan fln olmaz yazmistim. O gün bana 'nerden biliyorsun, dur görecegiz' diyenler olmustu.

Ayni yorumlari Hamza icin de yapmistim, yine kizanlar olmustu. Insanlari iyi anlaliz edebilen biriyim karakter olarak.

Bu yüzden baskan hakkinda sana katiliyorum. Baskanlik demek sadece transfer yapmakla olmaz.

Bu mal herifi bir de övüp duruyorsunuz burada her zaman.

Fikret Orman: "Boyko bana göre dünyanın en iyi kalecilerinden biri, ancak devre arası kampı yapmadı ve istenilen seviyeye ulaşamadı."

Peki,senin kafandaki başkan profili ne yapardı Dursun'un yerinde olsaydı?

1. Nerede nasıl ve ne konuşacağıni iyi bilen

2. Saygın ve geniş bir bağlantı alanı olan ve bu sayede sponsor, Uefa ilişkileri , gayrimenkul vs gibi gelecek adına önemli kaynakları kalıcı ve sağlam temelli projeler ile taclandiran ( maksimum kulp çıkarı gözeterek peşkeş cekercesine hızlıca degil)

3. Şartlar ne olursa olsun yarismaci ve geleceği olan bir takım kurabilen

4. Yönetimi ve sistemi güçlü sürdürülebilir başarı vaat eden bir algoritmayi kulübe asilayabilen

5. Liseli ve alalı demeden kendi hur iradesi ile vizyonu ile hareket eden

6. Çağdaş , yenilikçi, siyasete mesafeli

7. Kararlı, dirayetli, saygı uyandıran

8. En yetenekli profesyonel ağını kulübe kaxandirabilecek zekaya ve is bitiricilige sahip

9. Kendi kişisel çıkarlarını zerre önemsemeyen, ego ve cakalliktan nasibini almamış

10. Derin kültür ve birikim sahibi

Biri olmalı.

Ama doğduğum günden beri böylesine rastlamadım

En yaklaşan Suren'di. Ama o da cakal ve egoist biri.

Bu arada yakali turuncu tshirt gsstore da degil ama nike magazalarinda var fiyatı 109 tl

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 yilda bir sampiyon oluyorlar sonra da kendilerini bir bok zannediyorlar. Allahin gerizekalilari :D

5.hafta tokatlayalim sunlari da yine akillari baslarina gelsin biraz.

Renktaşlarım Sizce Takımın birinci forveti kim olmalı ?

Sigthorsson mu ? yoksa Eren mi ?

10 yilda bir sampiyon oluyorlar sonra da kendilerini bir bok zannediyorlar. Allahin gerizekalilari :D

5.hafta tokatlayalim sunlari da yine akillari baslarina gelsin biraz.

fenerden nefret ediyorum diyorum.. sonra tinercilere bakıyorum onlarda fenerden daha beter.. doğru dürüst rakip bile yok

BİLGİ: Galatasaray, lige verilen arada oyuncuların maç kondisyonlarının düşmemesi için yarın saat 17:30'da Boluspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

Brumaya nasil para verdiysek seneye de basalim parayi alalim Manchester'daki Aslani. Yaninada Ujfalusi ya da Lucas Neill gibi birini monte ettik mi bu cocuk ucusa gecer

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt