Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Zaaaa gecenlerde biride Galatasarayi bozuyor dedi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ümit Karan canli yayinda sunlari söylemis lan yuh
'Ben yabanci düsmaniyim, gelmesinler teknik adam veya oyuncu olarak' (Riekerink hakkinda)
Yuh lan yuh
Bunu diyen kendini iyi avutuyordur.Türkiye'de ırkçılık yok deniliyor bide.
Bu cümleyi almanya'da söylese hayatı kayar resmen. Almanya'da ırkçılık halk içinde daha yaygındır belki tamam da ama adamlar hukuki ve medyada buna karşı savaşını dahima vermekte. Bizde birisi çıkıp ırkçılık yok bizde ne olduğunu bilmeyiz bile söyler hoooop son sürat yabancı düşmanlıkla ve ayrımcılık cümleler söylerler devamlı. Ümit Karan almanya'dan gelme olmalı bide. Yaptığı çok yanlışBunu diyen kendini iyi avutuyordur.
Özellikle spor sektöründe irkcilik tavan yapmis, baska ülkelere bu konuda fark atilmistir.
Türkiye'de ırkçılık yok deniliyor bide.

Yıldırım Demirören: "Yayın ihalesi için 6-7 firma bize başvurdu. Buradan 600 milyon dolar bekliyorum. Komisyon olarak henüz karar vermedik."
Suan kac para aliniyor bilen var mi ?
321 milyon dolar renktaş
Gsc akiyor masallah 3 kisi falan yorum yapiyor
Gercekten 600'a satarsak iyi is olur.
Yani takim basi neredeyse 2 kati para alacagiz yayindan

Ben Bruma'nın yerinde olsam her idmandan sonra Poldi'nin peşine yapışırım yalvar yakar nasıl lut çekildiğini nasıl bu kadar sert isabetli vurabildiğini ne bileyim nasıl daha iyi bir golcü olabileceğimi öğrenmeye çalışırım veya Tolga'nın De Jong'dan öğrenmesi gereken top saklama ve bu diagonel paslar'ı var veya Josue'nin Sneijderden öğreneceği çok şey var
İşte Bülent Korkmaz şu kadroda JoR'in hardımcısı olsa defanstakilere o birşeyler öğretirdi varya Serdar'ı iyi geliştirirdi allahı var
onu seven kadına hep kötü davranan ama sonradan ona asık oldugunu anlayan bi adamın hikayesini anlatan film var mı ,acilll lazım enes
onu seven kadına hep kötü davranan ama sonradan ona asık oldugunu anlayan bi adamın hikayesini anlatan film var mı ,acilll lazım enes