Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U dönüşü yapmayın lütfen. Gitsin diye can atıyordu büyük bir çoğunluk.

Ben bekliyordum zaten Ispanya da göze batacağını öne çıkacağını, yeter ki kafasını futbola versin. En büyük sorunu bu, kafa.

Josue geleceğine Emre kalabilirdi mesela. Riek hocam da Emre'yi seviyordu, mutlaka kullanırdı çünkü tam onun oyun düşüncesine uygun.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben bekliyordum zaten Ispanya da göze batacağını öne çıkacağını, yeter ki kafasını futbola versin. En büyük sorunu bu, kafa.

Josue geleceğine Emre kalabilirdi mesela. Riek hocam da Emre'yi seviyordu, mutlaka kullanırdı çünkü tam onun oyun düşüncesine uygun.

Katılıyorum lakin kendisi dış ülkede oynamayı çok istiyordu, burada kalsaydı gene aklını futbola verebilir miydi emin değilim.

U dönüsleri normal yahu burda :D

O gün savununca karsina cikip ahkam keserler, aylar sonra U dönüsü yaparlar.

Katılıyorum lakin kendisi dış ülkede oynamayı çok istiyordu, burada kalsaydı gene aklını futbola verebilir miydi emin değilim.
Yok gitmesi doğruydu zaten, ben de kendi açısından gitmeli diyordum. Hatta geç bile kaldı yıllar önce gitmeliydi. Yetenek olarak Arda dan falan üstün bence, hatta son yıllarda o süper yetenek olarak ilan edilen Ozan Tufan Salih Uçan vs gibi bomboş adamları 10 kere donunda sallar Emre.

25 yaşında, hâlâ geç değil. Performansı devam ederse sezon sonu Depor dan bir kademe yüksek takıma transfer olabilir Ispanya da mesela. Umarım artık anlamıştır çok çalışıp kafasını futbola vermesinin gerektiğini.

Gitmesi iyi oldu kendi açısından ama diğer yandan ben bizde kalmasını da isterdim tabi. Neyse umarım başarılı olur orada evladımız.

Sekiztas-napoli başlığı nerede yaw

Bu El Ghazi Ronaldo gibi olmak istiyor tam bir özenti herif 1.50 boyuyla hava topuna kalkmak mı dersin daha 20 yasında bir bebeyken t.direktörle tartışmamı dersin hepsi var

Sanki bunda oyuncularında suçu var. Bizim ülkede ayrı bir havadalar, tembeller, vurdumduymazlar. Baş suçlu yöneticiler evet ama oyuncuların da masum olduğunu düşünmüyorum.

Doğrudur özellikle bundan sonra aldığımız oyunculara birde bu konudan bakmamız lazım ne kadar çalışkan kendini ne kadar geliştirmek istiyor geçen sene Bruma-Sinan'ı ele alalım herkes Sinan banko 11 Bruma'yı gelecek yüksek teklife satalım diyordu birde şimdi bakalım duruma
yetenek kadarda önemli bence çalışkanlığı kendini geliştirebilmesi mesela Bale tothenam'da da çok iyi oynuyordu ama kendini bu kadr geliştirmese real'in topçusu olması imkansızdı veya Griezzman öncedende çok yetenekliydi ama atletico seviyesindede kalabilirdi geliştirip dünya yıldızı olmayı seçti
bizde o ışışı bir Bruma-Tolga'da görüyorum Tolga da çok farklı konularda yetenekli olduğu için komple bir orta saha olabilir kendini top kontrolü şutlar topu saklama diagonel paslar gibi geliştirmesi gereken konular var bunları geliştirebilirse gerçekten dünyada sayılı topçulardan olabilir Bruma'da Tolga'da

Bu Nuri Sahin haberleri korkutuyor...

Ayrica twitterda Nazif 2 gun once Basaksehir'li Cengiz ile gorustu diye birsey gordum. Tam bizim yonetimin capina gore muzmin sakat ve yerli. Yalan diyemiyorum acikcasi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Klose de futbolu birakmis.

Jetro Willems de PSV de yedek kulubesine dustu, sunu alabilsek iyi olurdu. (176 mac, 10 gol 32 asist)

:asd:
CwVks71XUAEJmPX.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt