- 27 Ocak 2010
- 59.366
- 30.968
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazıları gibi iftira atmamıştır bana,bazıları kendini iyi biliyor.Arda Sadi geçen günkü olaydan sonra bize bazıları demiş sanırım reisVolkan Kara saygı değer bir renktaşımızdır,severim desteklerim.Aramızda tatlı anlaşma var leo abi ile birlikte...Bazıları gibi iftira atmamıştır bana,bazıları kendini iyi biliyor.
Arda Sadi geçen günkü olaydan sonra bize bazıları demiş sanırım reis![]()
Volkan Kara saygı değer bir renktaşımızdır,severim desteklerim.Aramızda tatlı anlaşma var leo abi ile birlikte...Bazıları gibi iftira atmamıştır bana,bazıları kendini iyi biliyor.
Sakin ol
Transfer dönemi yaklasiyor ceza yeme
geçen gün sınavlarında başarılar diledik diye bize ağız dolusu küfrettin durduk yere. o yüzden renkdaşBana iftira atmadıysan neden üstüne alınıyorsun renktaş ?
Simdilik ters birseyini gormedim bana karsisarperide al reis. çıbanın başı asıl o
edit. gerçi aralarında benimde bulunduğum topluluğa herkes ve lobici demişsin ama olsun
geçen gün sınavlarında başarılar diledik diye bize ağız dolusu küfrettin durduk yere. o yüzden renkdaş
çok kindar ağzı bozuk biriymissin.
Bana şunu demekten sıkılmadınmı be helal olsun.:asd22:
Volkan Kara saygı değer bir renktaşımızdır,severim desteklerim.Aramızda tatlı anlaşma var leo abi ile birlikte...Bazıları gibi iftira atmamıştır bana,bazıları kendini iyi biliyor.
Vay kardesim nerelerdesiin yaw
Sent from my iPhone using Tapatalk
olur öyle şeyler batucum sen erdem gösterdin bende affediyorum. ama saygı ve sevgiden asla taviz vermemeliyiz bunu asla unutma. müzük kariyerinde başarılar diler yolunun her daim aydınlık olmasını canı gönülden isterim. güç seninle olsun...Kusura bakmada insanın üstüne o kadar gidilmez renktaş,ayrıca küfür etmedim öyle olsa ban yerdim ağız dolusu küfürü hayatım boyunca kimseye etmedim ki.Yinede özür dilerim büyüğümsün.
Osmanlıdan 4 yiyecekmişiz gibi bir his var içimde, neden acaba
olur öyle şeyler batucum sen erdem gösterdin bende affediyorum. ama saygı ve sevgiden asla taviz vermemeliyiz bunu asla unutma. müzük kariyerinde başarılar diler yolunun her daim aydınlık olmasını canı gönülden isterim. güç seninle olsun...
Buralardayımda benim başımdada kargalar var anlamsız bir biçimde işte uğraştırıyorlar hocam.Ygs-Lys çalışıyorum birde özleyip girdiğimde bazı kişiler yüzünden yüzüm asık çıkıyorum.

Yaw hirpalama kendimi kardesim burasi hem sever hem dover. Eglenmek amaci ile tatli atismalardir ama art niyetli birini gorursem imha ederim senin icin
Sent from my iPhone using Tapatalk