Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arkadas Terimsporlu galiba.

Modern futbolda Mourinho bile zar zor is bulurken, Terim kim yaw? Avrupada 34 macta 3 galibiyet, gelen giden opuyor.

Sistem desen yok
Taktik desen yok
Her sene daha da kotu futbol
Duran top organisazyonu yok
Hucum setleri yok
Hucum plani yok
B C D planlari yok
Biraz baska yedigi zaman, rezil futbola donuyoruz.

Ve en guzeli de bu rezillikleri izlemek icin bay hocamiza Senelik 2M EURO veriyoruz.

ne kadar guzel ya

aynen pure terimci o

son dakikalarda baya takım transfer açıkladı valla

Ocak-Ayı-İle-İlgili-Sözler.webp

Fatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Etebo Taylan
Feghouli Belhanda Emre Kılınç
Diagne

Malesef başka yol yok. Feghouli Belhanda Diagne düzelirse şampiyon oluruz. Ömer Babel Donkla olmaz. Emre Akbaba, Kerem, Oğulcan, Sekidika da Bi umut işte

ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim
ABV Yönetim

Taraftarın bu kadar umutsuz ve dağılmış olması çok saçma.

Yönetim beceriksiz iş beceremeyen doğru dürüs transfer yapamayan ve temsil yeteneği olmayan yetersiz insanlardan kurulu, kabulümdür.

Ama zaten Avrupa'dan elenmişiz. Dolayısıyla sadece lig maçları yapacağız. Ligde kim var? BJK anadolu takımı olmuş, başakşehir ve trabzon fabrika ayarlarına dönmüş ve FB dersen nicelik olarak fazla ama nitelik olarak overrated bir kadro kurmuş ve döküntü bir futbol oynuyor.

Bu futbol ikliminde bizim taraftarın bu kadar umutsuz ve dağılmış olması saçmalık.

Başkana ve yönetime sonuna kadar yangın veryansın eyvallah. Ama hocaya ve takıma sahip çıkmak gerekir. Başka Galatasaray yok.

Avrapa için demode olmuş bir kadro yapısı var ama bu lig için fazlasıyla yeter bu kadro. Ligin en iyi avrupanın sayılı hocalarından birisi de takımın başında.

Kendine güvenen varsa benimle iddaya girsin. Yine biz şampiyon olacağız. Aksi olursa bu yazımı saklayın karşıma çıkarın. Hodri meydan..

Gencleri Istanbul icinde kiralik gönderecek cap yok yönetimde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt