Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
adam hemşehrilerine gönderiyo işte ne istanbuluGencleri Istanbul icinde kiralik gönderecek cap yok yönetimde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam hemşehrilerine gönderiyo işte ne istanbuluGencleri Istanbul icinde kiralik gönderecek cap yok yönetimde.
Sampiyon olamayacagimiza dair konu acmalisin,bjk ve fener ovmelisin.bende desteklerimGencleri Istanbul icinde kiralik gönderecek cap yok yönetimde.
tarihin en büyük ÇAPSIZLARIGencleri Istanbul icinde kiralik gönderecek cap yok yönetimde.
Kafana hindistan cevizi düşsün aaaayyyLan kufur saatini kacirdikmi? Guzel egzotik bir kufur derlemesi hazirlamistim.
Yarışta olursak kazanacağımıza herkes emin ancak taraftardan önce yönetim ve teknik direktörün bu inancı göstermesi gerekir.Heleki seyircisiz ortamda saha içi sadece teknik heyet ve yönetimde.Yonetimden ses seda çıkmıyor, teknik direktör desen takıma inanmıyor ki maçı terk edip gidiyor.Taraftarın bu kadar umutsuz ve dağılmış olması çok saçma.
Yönetim beceriksiz iş beceremeyen doğru dürüs transfer yapamayan ve temsil yeteneği olmayan yetersiz insanlardan kurulu, kabulümdür.
Ama zaten Avrupa'dan elenmişiz. Dolayısıyla sadece lig maçları yapacağız. Ligde kim var? BJK anadolu takımı olmuş, başakşehir ve trabzon fabrika ayarlarına dönmüş ve FB dersen nicelik olarak fazla ama nitelik olarak overrated bir kadro kurmuş ve döküntü bir futbol oynuyor.
Bu futbol ikliminde bizim taraftarın bu kadar umutsuz ve dağılmış olması saçmalık.
Başkana ve yönetime sonuna kadar yangın veryansın eyvallah. Ama hocaya ve takıma sahip çıkmak gerekir. Başka Galatasaray yok.
Avrapa için demode olmuş bir kadro yapısı var ama bu lig için fazlasıyla yeter bu kadro. Ligin en iyi avrupanın sayılı hocalarından birisi de takımın başında.
Kendine güvenen varsa benimle iddaya girsin. Yine biz şampiyon olacağız. Aksi olursa bu yazımı saklayın karşıma çıkarın. Hodri meydan..
Bonservissizlerin imza parasi + dürümcü gibilerin fesih ücretini falan hesaba katarsak Fener'in kasada 3-4 milyon daha kalmis olabilir.Adamlar elindeki çöpleri temizleyip aynı parayı yeni gelen furbolculara verdiler. Üstüne vedatın parasındanda 7 m kar yaptılar. Diyecek bişi yok.
Aynen karşim getirin oradan Diagne, Mitroglu, Seri, Lemina, Andone, Babel, Arda, Falcao hoca şov yapacak.Getirin ordan bi unal aysal alsin bi panndev dzemaili fbjkliler gibii kendimizden geçelim![]()
gallardo takımların 1 kez bile izlemedim bilmiyorum
farke olabilir ama sıkıntısı başarıyla gelmiyor ve imajını ua ve medya 2 günde bitirir
julien de şu an buralara uğramaz malesef
açıkçası bize ragnick filan gibi planlamacı lazım bir süre
bu admaın muadili yok mu iyi paraya ikna edeceğimiz
totalfootballanalysis.com
Getirin ordan bi unal aysal alsin bi panndev dzemaili fbjkliler gibii kendimizden geçelim![]()
gallardo oyuncu olarak da gelmedi td olarak da bize düşmez bu sene simeone kovulur atleticoya gider![]()
Marcelo Gallardo at River Plate 2019/20 - tactical analysis
The sixth of June marked six years since Marcelo Gallardo became the coach of River Plate. Over this time with the club, he brought to the collection 11totalfootballanalysis.com
gokten sadece koç iner bu msjını gormezden gelıyorumSneijder, Drogba, Muslera falan gökten mi indi bu takıma?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gokten sadece koç iner bu msjını gormezden gelıyorum
Kadro son 3 yildir oldugu gibi bu yilda bu rezil lig icin fazlasiyla yeterli. Oynatmayi bilen teknik adamin eksik olunca her yere suc bulman normal. Kilifta hazir be guzel. Sampiyon olamazsan herkes yonetimi suclayacak. Olursak tum kredi Galatasaray formasina degil 3.5 yildir takima hicbirsey kazandirmamis Fatih Terime gidecek. Ulkem vatandasinin gozlerine nasil perde inmis inanilmaz.
update!Gencleri Adana Urfa Kebap olarak pisirme gayesindeyiz.