Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bu yönetim ilk geldi ocağı geçtim yazın ilk transfer döneminde menajerlerin kucağına oturdular bir tane kendi oyuncuları yok demiştim. Maalesef haklı çıkmanın acısını yaşıyorum. Yazık günah ne diyeyim. D'avila ile karşılaşmasa herifler demek transfer yapamayacaktık

İsterse dünya yansın ben sahaya çıkan GALATASARAY mı Hocamı desteklerim

Kadro son 3 yildir oldugu gibi bu yilda bu rezil lig icin fazlasiyla yeterli. Oynatmayi bilen teknik adamin eksik olunca her yere suc bulman normal. Kilifta hazir ne guzel. Sampiyon olamazsan herkes yonetimi suclayacak. Olursak tum kredi Galatasaray formasina degil 3.5 yildir takima hicbirsey kazandirmamis Fatih Terime gidecek. Ulkem vatandasinin gozlerine nasil perde inmis inanilmaz.
Bu seneye kadar okey ama bu sene yetmeyebilir.

Aynen karşim getirin oradan Diagne, Mitroglu, Seri, Lemina, Andone, Babel, Arda, Falcao hoca şov yapacak.
Hoca dedi son gun diagne,andone,lemina,mitroglu,falcao alin diye zaten.
Hocnain devre arasi tettehi ve o yaz iyi durumda olan samattayi istedigini cok iyi bilyo herkes.babel de fulhamda iyi sezon gecirdi de alindi.geldiginde herkes iyi transfer dedi.g
Falcao diye butun yaz agladi forum.seriye salyalar akti geldiğinde.takimin ezip gectigi donemde de seriyi nasil aliriz hulyalarindaydi forum.pandemiden sonraki başakşehir macinda bile burda tapinildi adama.gercekler bunlarken komik olmayin abi,benim cenemi de yormayin.benim oylesine yaptigim aysal yorumuna gelip fatih terim uzerinden yorum katmayin yav.benle de fatih terim konusunda bos yere ziitlasma bence, gerek yok.yorma beni

Hoca dedi son gun diagne,andone,lemina,mitroglu,falcao alin diye zaten.
Hocnain devre arasi tettehi ve o yaz iyi durumda olan samattayi istedigini cok iyi bilyo herkes.babel de fulhamda iyi sezon gecirdi de alindi.geldiginde herkes iyi transfer dedi.g
Falcao diye butun yaz agladi forum.seriye salyalar akti geldiğinde.takimin ezip gectigi donemde de seriyi nasil aliriz hulyalarindaydi forum.pandemiden sonraki başakşehir macinda bile burda tapinildi adama.gercekler bunlarken komik olmayin,benim cenemi de yormayin.benim oylesine yaptigim aysal yorumuna gelip fatih terim uzerinden yorum katma abi.beenle de fatih terim konusunda bos yere ziitlasma bence gerek yok.yorma beni
hoca serinin nası topcu oldugunu gitmeden 8-9 maç kala anladı adamın ne oldugunu kendi de bilmiyodu ki

Sneijder, Drogba, Muslera falan gökten mi indi bu takıma?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav ben hala aaysal hayranıyım icten ice,hocayla arasi iyi olsa da hersey düzelse eskisi gibi olsa diyorum su an icin bile.ben sakasina yazdim ya😞

Yav ben hala aaysal hayranıyım icten ice,hocayla arasi iyi olsa da hersey düzelse eskisi gibi olsa diyorum su an icin bile.ben sakasina yazdim ya😞
Aysal hocayla iş yapacak kalibrede bi insan degil renktaş

üst düzey bi insan

gsmiz o fırsatı kaçırdı

ft hocamız ile anlaşacak başkan tipi aziz yıldırımdır

Basiretsiz yönetim yine yaptı yapacağını gerçekten de yazık. Bazı arkadaşlar kadronun lig için hayli hayli yeterli olduğunu söylemiş. Güldürmeyin insanı. En başta orta sahada kim var? Taylan var evet ama bu adam hiç sakatlanmayacak mı cezalı olmayacak mı ya da performans düşüklüğü yaşamayacak mı? Başka kim var sorumsuz laubali belhanda mı? Etobo var ama kumaşı iyi ama bir yere kadar. Herkes kabul etsin şu an orta sahamız sütlaç gibi yumuşacık. Bir tane sert topa basacak çalacak sert adam yok. Ilk 11 dışındaki oyuncuların yani yedeklerin ne verebileceği belli yani banko 11 denilen adamlarda sakatlık da olacak mental yorgunluk da. Umarım olmaz diyeceğim ama maalesef olacak. Diğer takımlar leblebi yutar gibi transfer yaparken bizim sözde yönetimin futbolcu satamaması gerçekten de içler acısı. Fatih hocam da şimdiden çaresizce ocak ayını işaret ediyor ama bu beceriksiz yönetim ocakta da bir halt beceremez. Takım galip gelince abdürrahim bey kameralar karşısında atıp tutuyor ama olumsuz sonuç alınınca bulabilene aşk olsun.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ertan Süzgün: “Galatasaray, Fenerbahçe’den Garry Rodrigues için bir girişimde bulundu ama olumsuz sonuçlandı.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt