Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sinan engin: Muslera varsa transfere gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık antremanlıyız modum. Forvetsiz stopersiz kaldık ortasaha da neymiş kisadece 1 uyemız kufretmıs
Hocam bizim yerimize gerekeni yapmış
Yooo herkes küfrettisadece 1 uyemız kufretmıs
süre gecti
bu transfer gecersizdir
Belhanda mi? Yaptigi top kayiplarini kazanmak icin orta sahanin felegi sastiFatih
Luyi donk Marcao
Etebo Taylan
linnes. belhanda e.kılınç saracchi
Falcao
çözüm bu
Aynı bokun laciverti yahu adam malatyaya geldi görende muhteşem sıçrama yaptı zannedecek. 10 milyonu cagneye gömmesen gidip şamataya gömecektin.Hoca dedi son gun diagne,andone,lemina,mitroglu,falcao alin diye zaten.
Hocnain devre arasi tettehi ve o yaz iyi durumda olan samattayi istedigini cok iyi bilyo herkes.babel de fulhamda iyi sezon gecirdi de alindi.geldiginde herkes iyi transfer dedi.g
Falcao diye butun yaz agladi forum.seriye salyalar akti geldiğinde.takimin ezip gectigi donemde de seriyi nasil aliriz hulyalarindaydi forum.pandemiden sonraki başakşehir macinda bile burda tapinildi adama.gercekler bunlarken komik olmayin abi,benim cenemi de yormayin.benim oylesine yaptigim aysal yorumuna gelip fatih terim uzerinden yorum katmayin yav.benle de fatih terim konusunda bos yere ziitlasma bence, gerek yok.yorma beni