Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim terimden randevu mu alacakmış :D
idman sırasında çağırın yanınıza

Bu beceriksiz yonetim ve Terim arti saz arkadaslari gitmezlerse, bu takim top mop oynamaz.

Yeni yuzler, yeni hikayeler lazim.

Basaksehir toparlanacak,bjk ve fenere kayacak

Rasim Ozan Kütahyalı: "Fenerbahçe son dakika tansfer yaparsa içeri almayacağım. Madem biz alamıyoruz millet de almasın."
Asgssgsk Rasim ulan harbi nöbete gitmiş. :D

Hoca dedi son gun diagne,andone,lemina,mitroglu,falcao alin diye zaten.
Hocnain devre arasi tettehi ve o yaz iyi durumda olan samattayi istedigini cok iyi bilyo herkes.babel de fulhamda iyi sezon gecirdi de alindi.geldiginde herkes iyi transfer dedi.g
Falcao diye butun yaz agladi forum.seriye salyalar akti geldiğinde.takimin ezip gectigi donemde de seriyi nasil aliriz hulyalarindaydi forum.pandemiden sonraki başakşehir macinda bile burda tapinildi adama.gercekler bunlarken komik olmayin abi,benim cenemi de yormayin.benim oylesine yaptigim aysal yorumuna gelip fatih terim uzerinden yorum katmayin yav.benle de fatih terim konusunda bos yere ziitlasma bence, gerek yok.yorma beni
Aynı bokun laciverti yahu adam malatyaya geldi görende muhteşem sıçrama yaptı zannedecek. 10 milyonu cagneye gömmesen gidip şamataya gömecektin.

Babelin fulhamda iyi sezon geçmesi bir anlam ifade etmiyor çünkü o gelmeden önce sistem hızlı kanat olduğu aşikardı.

Falcao için forumun ağlaması mı kıstas yani. Forumda en az 20 kişi gelmesin dediğini hatırlıyorum. Aldırmasaydı kardeşim 7 milyon maaşla oyuncu mu oynatılır hoca bunun gelecekte sorun olacağını bilmiyor muydu.

Seri dediğin adamın bu takımda olmasını en çok ben istiyorum koca 6 ay bu adamı oynatmadık sonra birden serici oldu başımıza.

Geçen sene en az 5 maçta bana yazın diyen kendisi 3 tanesini kazansan en kötü 2. olurdun. Yaz tahtaya demekle olmuyor bu işler. 3 senedir takımın başında kazayla kazanılan ve uefanın altın çocuklar listesindeki kafasına avrupayı koymuş ozan dışında kazandığımız 3. bir oyuncu yok. (Genç demiyorum bak oyuncu diyorum)
Hocanın hatalarını saymakla bitmez ve git gide zamanı geçmekte.

Gidenin arkasından saydırıp kalıp takımın içine edilmesine göz yumanlara yalakalık yapmayı bırakın.
Polyanna Polyanna nereye kadar yahu az dünyaya dönün. Kişisel hırs nedeniyle galatasarayın kaybettiği para 2 senede 50 milyon euro +belhandadan gelecek bonservis.

Allahim 2012 mayisini ve 25 haziran 2013u tekrar yasat yarabbim,amin🤗

EjmC233WoAIcbs9

gdgf.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt