Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Emre Bari

Saydigim uc hoca sence bize uyarmi?

goruslerine alalim

gallardo takımların 1 kez bile izlemedim bilmiyorum

farke olabilir ama sıkıntısı başarıyla gelmiyor ve imajını ua ve medya 2 günde bitirir

julien de şu an buralara uğramaz malesef

açıkçası bize ragnick filan gibi planlamacı lazım bir süre

bu admaın muadili yok mu iyi paraya ikna edeceğimiz

Taraftarın bu kadar umutsuz ve dağılmış olması çok saçma.

Yönetim beceriksiz iş beceremeyen doğru dürüs transfer yapamayan ve temsil yeteneği olmayan yetersiz insanlardan kurulu, kabulümdür.

Ama zaten Avrupa'dan elenmişiz. Dolayısıyla sadece lig maçları yapacağız. Ligde kim var? BJK anadolu takımı olmuş, başakşehir ve trabzon fabrika ayarlarına dönmüş ve FB dersen nicelik olarak fazla ama nitelik olarak overrated bir kadro kurmuş ve döküntü bir futbol oynuyor.

Bu futbol ikliminde bizim taraftarın bu kadar umutsuz ve dağılmış olması saçmalık.

Başkana ve yönetime sonuna kadar yangın veryansın eyvallah. Ama hocaya ve takıma sahip çıkmak gerekir. Başka Galatasaray yok.

Avrapa için demode olmuş bir kadro yapısı var ama bu lig için fazlasıyla yeter bu kadro. Ligin en iyi avrupanın sayılı hocalarından birisi de takımın başında.

Kendine güvenen varsa benimle iddaya girsin. Yine biz şampiyon olacağız. Aksi olursa bu yazımı saklayın karşıma çıkarın. Hodri meydan..
Yarışta olursak kazanacağımıza herkes emin ancak taraftardan önce yönetim ve teknik direktörün bu inancı göstermesi gerekir.Heleki seyircisiz ortamda saha içi sadece teknik heyet ve yönetimde.Yonetimden ses seda çıkmıyor, teknik direktör desen takıma inanmıyor ki maçı terk edip gidiyor.

Adamlar elindeki çöpleri temizleyip aynı parayı yeni gelen furbolculara verdiler. Üstüne vedatın parasındanda 7 m kar yaptılar. Diyecek bişi yok.
Bonservissizlerin imza parasi + dürümcü gibilerin fesih ücretini falan hesaba katarsak Fener'in kasada 3-4 milyon daha kalmis olabilir.

gallardo takımların 1 kez bile izlemedim bilmiyorum

farke olabilir ama sıkıntısı başarıyla gelmiyor ve imajını ua ve medya 2 günde bitirir

julien de şu an buralara uğramaz malesef

açıkçası bize ragnick filan gibi planlamacı lazım bir süre

bu admaın muadili yok mu iyi paraya ikna edeceğimiz

Rodrigues ve Dirar'i gönderip ilaveten Zanka, Serdar ve Sadik 3'lüsünden 2'sini göndermek istiyorlardi. En gec devre arasi bunlari paket yaparlar.

Tuzlaspor, Istanbulspor ve Ümraniyespor gibi TFF 1.Lig'de 3 Istanbul kulübü varken bunlara bir oyuncu bile kiralik gönderemediler.

Kadro son 3 yildir oldugu gibi bu yilda bu rezil lig icin fazlasiyla yeterli. Oynatmayi bilen teknik adamin eksik olunca her yere suc bulman normal. Kilifta hazir ne guzel. Sampiyon olamazsan herkes yonetimi suclayacak. Olursak tum kredi Galatasaray formasina degil 3.5 yildir takima hicbirsey kazandirmamis Fatih Terime gidecek. Ulkem vatandasinin gozlerine nasil perde inmis inanilmaz.

6EB561EB-45CC-4DF7-A602-3DA9D4CFC96A.webp

Kadro son 3 yildir oldugu gibi bu yilda bu rezil lig icin fazlasiyla yeterli. Oynatmayi bilen teknik adamin eksik olunca her yere suc bulman normal. Kilifta hazir be guzel. Sampiyon olamazsan herkes yonetimi suclayacak. Olursak tum kredi Galatasaray formasina degil 3.5 yildir takima hicbirsey kazandirmamis Fatih Terime gidecek. Ulkem vatandasinin gozlerine nasil perde inmis inanilmaz.

lig için kapalı avrupa için açık bir makasa sahibiz.
altın makas.
bunun için 60 milyon euroya yakın maaş ödüyoruz oyuncu grubuna. hocası da kallavi bir ücret almakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt