Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U17 macina baktim biraz kalecimiz hatali gol yedi ve sakatlandi.degisklik hakkimiz dolmustu
Cocuk acidan agladi resmen oyundan cikmak istedi yanina teknik ekipten biri gelip firca atti 10dk daha idare edemez misin gibisinden
Cocuk aglaya aglaya oynamak zorunda kaldi
Boyle sey mi olur yav
daha ilkyarıda 5- 1 öndelerdi,rehavetten oldu herhalde,5-4 bitmiş.bozan bi pozisyonda şahaneydi ama çok kısa izledim.

daha ilkyarıda 5- 1 öndelerdi,rehavetten oldu herhalde,5-4 bitmiş.bozan bi pozisyonda şahaneydi ama çok kısa izledim.

Dakika 50den sonra izledim
Kalecimiz tirt
Sagbek sarisin stoper ortasahadaki bonus cocuk
Forvetteki bonus
Gozume carpan topculardi da isimlerini bilmiyorum?

Dakika 50den sonra izledim
Kalecimiz tirt
Sagbek sarisin stoper ortasahadaki bonus cocuk
Forvetteki bonus
Gozume carpan topculardi da isimlerini bilmiyorum?
kaleci için çok erken davranmışsın.muhtemelen adı evra falandı di mi?potansiyelli o.forvetteki deniz pala,yeni transfer sanırım.ortasahadaki utku tan,yeni transfer yine.stoperde oynayan sarışın metehan baltacı takım kaptanı 15 yaşında henüz

kaleci için çok erken davranmışsın.muhtemelen adı evra falandı di mi?potansiyelli o.forvetteki deniz pala,yeni transfer sanırım.ortasahadaki utku tan,yeni transfer yine.stoperde oynayan sarışın metehan baltacı takım kaptanı 15 yaşında henüz

Aynen evra
Cok hatali cikis yapti yedigi 4.gol cok kotu

-Bugün bazı medya organlarında, futbolcularımızdan Yunus Akgün ve Ozan Kabak’ın sözleşmelerinde 15 milyon Euro tutarında serbest kalma maddesi olduğuna dair haberler yayınlanmıştır.

Bu haber tamamen asılsız ve yalandır.
Kamuoyuna duyurulur.

Resmi site

88' Zenit 4-3 Lokomotiv Moskova

Tarasov 2. sarıdan kırmızı görmüş.

Bu sene de tıpkı geçen sezon yaptığım gibi deplasman maçlarını izlememe kararı aldım. Hiç boş yere kanser olmaya gerek yok.

Galatasaray ara transfer döneminde Al Nasr’dan Alvaro Negredo’yu kiralamak istiyor. (A Spor)

leşredo müthiş olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Club Brugge maçlarını izliyorum 2 sezondur acayip keyifli tavsiye ederim. Bizim ligle olan alakamı geçen sezonun sonundan itibarenbizim maçları internetten takibe kadar indirmiştim bu son 2 haftaya kadar. Yine öyle bir hale gelip sadece PL ve Jupiler League takılırım.

#IvanLekonunAskerleriyiz

Deplasmana yönelik bir kadro oturtmamız lazım mevcut kadrodan deplasmanda güveneceğim isimler Linnes , Serdar , Donk , Ndiaye , Rodrigues ve Nagatomo olur bu adamların etrafını dizmeliyiz, Onyekuru ve Sinan deplasmanda forma yüzü göremez Fernando deplasmanlarda çok işlevsiz Donku tercih ederim, Mariano varsa o kanat felç dışarıda naçizane söyle bir kadro söyleyebilirim.

Muslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Donk Ndiaye
Feghouli/Yunus Emre/Belhanda Garry
Eren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt