Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen gençler konusunda o kadar araştırmacı ve samimisinki senin için oynasın diyesim geliyor :asd: Yav kaybetmemizin sebebi Mariano Fernando değil ama etken o yüzden oynamamalı özellikle fernando (Tabi evrim geçirip eskiye dönerse orası ayrı)
bu takım beni allak bullak eti.yenilgiye bile üzülemiyorum.tek bildiğim deplasmandaki antalya ve yenimalatya macını kazanacagız.

Penaltı kaçırılmasından bıktım artık

Ya böyle

Ya da böyle kullanalım

Türkiye de bu deplasmanın üstünde zorlukta 1 deplasman yok sen burda böyle top oynayıp gençlerbirliğiyle akhisarla vs. top oynamadan mağlup olursan bunun adı maç seçmektir, 2. olarakda teknik heyetin yanlış tercihleridir başka açıklaması yok fobi falan diye masallar dinlemek istemiyorum artık

Yahu Super Lig her daim boyle olmustur, sampiyon oldugumuz her sene en az 3 tane boyle hic kaybedilmeyecek mac kaybetmisizdir. Evet rezalet bir maglubiyet sebepleri sorusturulmali farkli seyler denenmeli ama hocayi istifaya davet eden mi dersin, hocam su an size laf etmemek icin kendimi zor tutuyorum diyen mi dersin, sezon bitti gecmis olsun diyen mi dersin...

Vallahi maglubiyet sonrasi foruma ugramaya korkuyorum. Histerik bir hal aliyor.

Bir benzeri galibiyetler sonrasinda yasaniyor ama o tabii cekilmez olmuyor boyle.

Galatasaray, Negredo'yu devre arasında kiralamak istiyor. (A Spor)

Önce vur sonra yine vur taktiği
1537784033207.webp

Yuh Muğdat ne alaka yav. Kendisi Burak Yılmaz ile ofsayt yarışına girecek birisi, keşke gol yarışına girebilseydi.
Adam kaç maç oynadı ki daha bu kanıya vardın hatta kaç dakika oynadı he bide forvet varda biz muğdatı tercih ediyoruz dime.Zaten oynamayacağı da aşikar hoca Erenden vazgeçmez

Deplasman için şöyle bir kadroda deneyebiliriz

Muslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Donk Ndiaye
Feghouli Belhanda
Garry

Orta saha full merkez özellikli oyunculardan kurulu olmuş olur Garryi araya kaçırmaya çalışırız Onyekuru veya Eren girer ikinci yarıda. Linnes, Belhanda ve Donk sinmeyen topcular Sinan-Mariano-Emre falan baya yokları oynuyor depte. Bu kadro ile hiç değilse 1 puan alırız bence deplasmanlarda yoksa 7 mağlubiyete doğru gidiyoruz yine

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt