Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deplasmana yönelik bir kadro oturtmamız lazım mevcut kadrodan deplasmanda güveneceğim isimler Linnes , Serdar , Donk , Ndiaye , Rodrigues ve Nagatomo olur bu adamların etrafını dizmeliyiz, Onyekuru ve Sinan deplasmanda forma yüzü göremez Fernando deplasmanlarda çok işlevsiz Donku tercih ederim, Mariano varsa o kanat felç dışarıda naçizane söyle bir kadro söyleyebilirim.

Muslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Donk Ndiaye
Feghouli/Yunus Emre/Belhanda Garry
Eren
onyekuru deplasmanda öyle bi forma yüzü görür ki...kanada geçince yardırdı resmen görmedin mi?takımda reaksiyon gösteren tek oyuncuydu.komik olmuş onyekuru yorumun.

Fazla şişirildi gibime geliyor buda Emrede
onyekuru için şişirilme demek çok alakasız kusra bakma.sırf ankaragücü maçında 2 ,göztepe maçında 1 ,lokomotiv moskova macında 1 asisti yendi.daha ne yapsın....kasımpaşa ve lokomotiv macında 10 ar dk falan oynadı bi de,bugün de 2.yarıda kanada geçince atmadıgı klas çalım kalmadı.bi ara kafayla adam geçti.

Deplasmanlarda Donk,Linnes,Muğdat ve Yunus oynasın bari artık

Deplasmanlarda Donk,Linnes,Muğdat ve Yunus oynasın bari artık
baba emrenin uyumsuzlugu ve sinan takımı cok bozdu.yalnız bugun rodrgiueste cok kötüydü ve nagatamoya zerre yardım etmedi.hadi rodrigiues düzelir,ama fernando ve mariano deplasman için şu noktada hazır değil.yapamıyolar.mariano sampiyonlar liginde bence oynamalı,sırf aklı ve zekasıyla rakibin bi tarafına kor.onyekuru kanat oynamalı.feghouli sonradan oyuna girecekse yunus forvete yakın da oynayabilir.bilemiyorum.ama ligde yunus şans bulmalı kesinlikle.

1) Forvet 2) Orta Saha 3) Stoper.

Gomis çok büyük bir tehditti. Rakip stoperleri inanılmaz zorluyordu. Gomis gittiğinden beri rakip stoperler bizim forvette oynayanları tutma ihtiyacı bile hissetmiyor.

Orta sahada top kapma konusunda sıkıntılarımız var. Josef ya da medel gibi bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Stoperlerimiz hata yapmaya meyilli. Zaten as stoperimiz diyebileceğimiz bir oyuncu yok. Pepe ya da Skertel hangisi bizde olsa ilk on bir oynar. Özellikle Mariano da stoperleri hata yapmaya itiyor her maç. Böyle kolay çalım yenmez ki. Umuyorum Linnes'le devam Edip Mariano'yu deplasmanlarda oynatmayız.

Kimse kusura bakmasın bugün ki oynayanları gördükten sonra

Mariano -> Linnes
Fernando ->Donk
Ozan -> Maicon
Sinan -> Belhanda

oynar. Feghouli ile olan durumumuz karışık baya. Ne o tam sahiplendi bizi, ne hoca sahiplendi. Şimdi de o hali ile ipler kopma noktasına gelmiş belli oldu. 8 dakika kala her şey bitmişken oyuna sokma, CL maçında kadro dışı kalma falan kolay şeyler değil.

baba maç haritasına baktım.jüpiteri gördüm sevindim.ay neptün kavusumunu ciddiye almadım.ay neptün dalgınlık,aldanmak,hataya açık olmak demek @Altan Günaydın bugun muslerayı ve takımı yakan bu oldu.hala şaşkınım

Kimse kusura bakmasın bugün ki oynayanları gördükten sonra

Mariano -> Linnes
Fernando ->Donk
Ozan -> Maicon
Sinan -> Belhanda

oynar. Feghouli ile olan durumumuz karışık baya. Ne o tam sahiplendi bizi, ne hoca sahiplendi. Şimdi de o hali ile ipler kopma noktasına gelmiş belli oldu. 8 dakika kala her şey bitmişken oyuna sokma, CL maçında kadro dışı kalma falan kolay şeyler değil.
ozanlık bi durum yok.niye ozana taktın abi.ilk golde serdar diger 2 golde muslera hatalı.3.golde ozanda suç diyeceksen ozan daha yeni uyum saglıyo ,2. maçı..orda muslera seslenecekti,baska çaresi yok.fatih hoca bile maçın en iyisi ozandı dedi.tek macla adam harcamak artık yakısmıyo bu taraftara.ki o maçın da en iyisi ozan ve sonra kanada geçen onyekuruydu.

baba emrenin uyumsuzlugu ve sinan takımı cok bozdu.yalnız bugun rodrgiueste cok kötüydü ve nagatamoya zerre yardım etmedi.hadi rodrigiues düzelir,ama fernando ve mariano deplasman için şu noktada hazır değil.yapamıyolar.mariano sampiyonlar liginde bence oynamalı,sırf aklı ve zekasıyla rakibin bi tarafına kor.onyekuru kanat oynamalı.feghouli sonradan oyuna girecekse yunus forvete yakın da oynayabilir.bilemiyorum.ama ligde yunus şans bulmalı kesinlikle.
Yav zaten öyle veya böyle yeniliyoruz hiç değilse hep aynı adamlarla yenilmeyek başka isimler olsun altyapıdan falan adam koysunlar napalım yapacak birşey yok.Fobi falan diyorlar bide ne fobisi kadıköyde feneri yeniyordu bu takım az daha öyle şansa bala falanda değil oynaya oynaya yeniyordu demek ki bu herifler işini gelince oynuyor ya da oynatmayı bilmiyoruz.

Yav zaten öyle veya böyle yeniliyoruz hiç değilse hep aynı adamlarla yenilmeyek başka isimler olsun altyapıdan falan adam koysunlar napalım yapacak birşey yok.Fobi falan diyorlar bide ne fobisi kadıköyde feneri yeniyordu bu takım az daha öyle şansa bala falanda değil oynaya oynaya yeniyordu demek ki bu herifler işini gelince oynuyor ya da oynatmayı bilmiyoruz.
aynen öyle.fobi falan kesinlikle yok.bizimkiler konsantre olmuyo,net.fernando ve marianoya ise bu hiç yakısmıyo.

ozanlık bi durum yok.niye ozana taktın abi.ilk golde serdar diger 2 golde muslera hatalı.3.golde ozanda suç diyeceksen ozan daha yeni uyum saglıyo ,2. maçı..orda muslera seslenecekti,baska çaresi yok.fatih hoca bile maçın en iyisi ozandı dedi.tek macla adam ahrcamak artık yakısmıyo bu taraftara.ki o maçın da en iyisi ozan ve sonra kanada geçen onyekuruydu.

İç saha maçları hariç şu an çok acemi gözüküyor açıkçası. Oynadıkça ayakları daha sağlam basabilir.

Ama bugün iptal edilen golde şuta kafa uzatması, bir kafa topunda topun yönünü çevirmesi gerekirken tehlike bölgesine doğru savuşturması falan sadece yaş da değil. Sakarlık oranı yüksek şu an için. O yüzden atmosferden güç alabileceği ortalama iç saha maçlarında şans bulmalı. Hazırlık ve kupa maçları derken yavaş yavaş süresi artar.

Stoper için çok küçük bir yaş zaten 18. Yirmi bir yaşından önce olgunlaşması kolay değil.

ay neptun kavusumu muslerayi yakmis olabilir
neyse olur o kadar
taraftara ne diyosun peki?ilk 11 çıktı herkes iyi dedi havalara uctu.onyekuru forvette oynasın dedik oynadı da sonra yine hoca suclu oldu bu konuda.hepimizde bi tuhaflık var.bu dengesizlikte sıktı yav

İç saha maçları hariç şu an çok acemi gözüküyor açıkçası. Oynadıkça ayakları daha sağlam basabilir.

Ama bugün iptal edilen golde şuta kafa uzatması, bir kafa topunda topun yönünü çevirmesi gerekirken tehlike bölgesine doğru savuşturması falan sadece yaş da değil. Sakarlık oranı yüksek şu an için. O yüzden atmosferden güç alabileceği ortalama iç saha maçlarında şans bulmalı. Hazırlık ve kupa maçları derken yavaş yavaş süresi artar.

Stoper için çok küçük bir yaş zaten 18. Yirmi bir yaşından önce olgunlaşması kolay değil.
haklısın ama bence deplasmanda oynayarakta özgüven kazanabilir.onyekuruya atıgı pas muazzamdı.baska özellikleri de var hücumsal anlamda.yakında görürsünüz

taraftara ne diyosun peki?ilk 11 çıktı herkes iyi dedi havalara uctu.onyekuru forvette oynasın dedik oynadı da sonra yine hoca suclu oldu bu konuda.hepimizde bi tuhaflık var.bu dengeszilikte sıktı yav

onyekurunun forvet olmasi fikri sacmaydi ahbab...... biri denenecekse sinan denyosu denenebilirdi

Belhandayı piyasadan düşmesin diye oynatma bahanesini sunup Feghouliye mobbing yapmak güzel hikaye..
Bundan sonra Fernando içerdeki maçlarda ne oynarsa oynasın Mariano ne oynarsa oynasın deplasmanda şans verilmemeli , çift takıma geçelim deneyelim en azından oyuncular içinde bizim içinde daha iyi olabilir.

Deplase:
Muslera
Linnes Serdar Maicon Nagatomo
Donk Ndiaye
Onyekuru Sinan Rodrigues
Eren​

Maiconu-Sinanı yazdım diye hakaret edenler bile olacaktır ama çeşitli sebeplerden böyle istiyorum uzun uzun yazmıyorum bugün yeterince edebiyat yaptım :red:
Feghouli yok gözüyle bakıyorum artık ne yapayım adamı tımarhanelik edeceğiz suçlu olsa bile suçluyken suçsuz olacak saçma hareketlerimiz yüzünden benim gözümde.
Emre Akbaba,Fernando şu duruşlarıyla deplasmanda forma yüzü görmemeli bunlardan daha suçsuz olsa bile Mariano'da öyle.

Belhandayı piyasadan düşmesin diye oynatma bahanesini sunup Feghouliye mobbing yapmak güzel hikaye..
Bundan sonra Fernando içerdeki maçlarda ne oynarsa oynasın Mariano ne oynarsa oynasın deplasmanda şans verilmemeli , çift takıma geçelim deneyelim en azından oyuncular içinde bizim içinde daha iyi olabilir.

Deplase:
Muslera
Linnes Serdar Maicon Nagatomo
Donk Ndiaye
Onyekuru Sinan Rodrigues
Eren​

Maiconu-Sinanı yazdım diye hakaret edenler bile olacaktır ama çeşitli sebeplerden böyle istiyorum uzun uzun yazmıyorum bugün yeterince edebiyat yaptım :red:
Feghouli yok gözüyle bakıyorum artık ne yapayım adamı tımarhanelik edeceğiz suçlu olsa bile suçluyken suçsuz olacak saçma hareketlerimiz yüzünden benim gözümde.
Emre Akbaba,Fernando şu duruşlarıyla deplasmanda forma yüzü görmemeli bunlardan daha suçsuz olsa bile Mariano'da öyle.
mariano ve fenando deplasmanda bu kadar sorun ise celil ve berk akdemire şans verilsin ciddiyim.celil çok mücadeleci,canını dişine takar.

mariano ve fenando deplasmanda bu kadar sorun ise celil ve berk akdemire şans verilsin ciddiyim.celil çok mücadeleci,canını dişine takar.
Sergen gençler konusunda o kadar araştırmacı ve samimisinki senin için oynasın diyesim geliyor :asd: Yav kaybetmemizin sebebi Mariano Fernando değil ama etken o yüzden oynamamalı özellikle fernando (Tabi evrim geçirip eskiye dönerse orası ayrı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt