Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortasaha gokay stoper,altyapıda sol kanatta oynarken herkesin icinden gecen melih gokcimen solbek oynuyo.bu nasıl bi malliktir?batuhan tekin de sol açıktan devşirmeymiş galiba ama o solbekte iyi oynuyo,dert degil.melih kanatta oynasa yunus gibi parlayabilir.buna üzülüyorum ?
Ortasaha gokay stoper,altyapıda sol kanatta oynarken herkesin icinden gecen melih gokcimen solbek oynuyo.bu nasıl bi malliktir?batuhan tekin de sol açıktan devşirmeymiş galiba ama o solbekte iyi oynuyo,dert degil.melih kanatta oynasa yunus gibi parlayabilir.buna üzülüyorum ?
melih de yunus gibi özel bi yetenek.hatta benim 2000liler arasında en begendiğim oyuncudur.altyapı solbek dolu zaten.furkan korkut,batuhan tekin,süleyman luş hepsi milli solbekler.altınordudan gelen berk akdemir,emihan civelek,dün 2 gol atan halil kaya sagbek için çok iyi adaylar.ama içlerinde en potansiyellisi elit oyuncu olacak denilen yusuf erdem gümüş.o da forvette oynadı geçen.abuk subuk işler dönüyo.Valla memlekette sol bek yokken herhangi bir çocuk sol bek evrilme riskini göze alırsa hem çok para kazanır hem şöhret. Yoksa kanat oyuncusu dolu her yer.
Canli yayin varsa dustan ciktiktan sonra izliyeyim link var mi
U17 macina baktim biraz kalecimiz hatali gol yedi ve sakatlandi.degisklik hakkimiz dolmustu
Cocuk acidan agladi resmen oyundan cikmak istedi yanina teknik ekipten biri gelip firca atti 10dk daha idare edemez misin gibisinden
Cocuk aglaya aglaya oynamak zorunda kaldi
Boyle sey mi olur yav
altyapıda uzun dönem kanat oynadı melih.2 senedir altyapıda ve milli takımda solbekte şans veriliyor.fizik olarak iyi durumda ama şansız sakatlıklar yaşadı.etkisini atlatırsa iyi olur.gökay bence de stoper mevkisinde kendini geliştirdi defansif açıdan.hem stoper hem ortasaha oynaması avantaj olabilir.Gökçimen tüm FM oyunlarında sol bek gözüküyordu.
Gökay Lokomotif maçında stoperde iyidi yav, belki top tekniği iyi stoper olur o bölgede kullansınlar.