Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic birsey beklemeyelim bu seneden. Abartmadan söylüyorum kadromuz bildigin anadolu seviyesinde

:unsure:

0ae0be8afb1b20c65ba39814b3d188f1818980.webp

Alın size kanat transferi bu adama 2-3 maç sabredelim görelim nolacak. Feghouliye 2 senedir sabrediyoruz.

tek ihtiyacı olan biraz ozguven ve 3 lu forvete koyacaksin kanat diğerine de aliyi bu ligin içinden geçerler.
İs tamamen ergen power olayı. Bitmek bilmeyen enerjileri olur bunların biri çıkar keremi koyarsin diğeri çıkar emre falan oynar. İki kanatta hızlı oyuncularımiz var aslında da 1 dakika bile sans vermedik adamlara. Babel donk Jimmy lige hazirlansin diye cabaladik.

Boşta bonservissiz oyunculardan bir tane neden almadı bu denyolar bilen var mı

ünlü düşünür ersun yanalın da dediği gibi fenerbahçe şampiyon olacak sıralamayı diğerleri belirlesin

şimdi bu hal ve şeraitte galatasarayımızın bu seneki en büyük hedefini açıklıyorum

ki bu hedef aynı zamanda fatih terimin de galatasaraya son hizmeti olacak:

babel diagne feghouli ve falcaonun sezon sonuna kadar sürekli oynaması lazım

penaltı frikik ne varsa bu adamlar kullanmalı ki bu adamları en azından bonservissiz de olsa seneye elden çıkarabilelim

zaten bunların yerine oynayacak ali ve kerem dışında pek kimse de yok

ama şu anda sabah akşam bu adamlara istatistik yaptırmak için uğraşmamız lazım
o adaları oynattiginda tek diagneye alici bulursun. Geri kalanlardan 1 babel denen kekoya gecen senenin aynısını yaparsın oynatmak dersin hazırlanmak için premier lig yapacaktır yine diri olmak isteyecek su an herif ocağa kadar idare edeyim sakatlanma da gideyim sonra yukleyecegim kafasında.
Bunu fırsat bilip bu herifi direkt olarak ocakta bonservisi verelim git olayına ikna etmek lazim.Herif son 3 senede sadece ligin 2.yarıları oynadı.
feghouli bunun derdi ne bilmiyorum trabzon maçından beri saçma isler yapıyor ve bilerek yapıyor. Orta yol bulup araplara uzaması için çabalamak lazim.
Diğeri allaha emanet gideceğini sanmıyorum beckhama twitterden falan yüklenip aklını çelmemiz lazim. Birde bu pandemide Amerika ya falan gitmez bu herif dua edelim aşı falan bulunsun gotumuze saplandı o çok fena. Belki milli takımda son; turnuva için oynanan lazim diye direrirlerse falan belki.

daha önce söyledıgımın arkasındayım babel ve fegulinin kolu bacagı gercek anlamda kopmadan sezonu kapatmadan hoca gencleri oynatmaz

fatih hocanın gencleri ne durumlarda oynattıgını herkes biliyor ama dillendirmeye cesaret edemiyor.

misal sekidika iyimi kötümü anlayamadık 10 dakıka bile oynatmadı

Milyonların tek keyfi olan futbolu çaldı beceriksiz vurdumduymazlar.

o adaları oynattiginda tek diagneye alici bulursun. Geri kalanlardan 1 babel denen kekoya gecen senenin aynısını yaparsın oynatmak dersin hazırlanmak için premier lig yapacaktır yine diri olmak isteyecek su an herif ocağa kadar idare edeyim sakatlanma da gideyim sonra yukleyecegim kafasında.
Bunu fırsat bilip bu herifi direkt olarak ocakta bonservisi verelim git olayına ikna etmek lazim.Herif son 3 senede sadece ligin 2.yarıları oynadı.
feghouli bunun derdi ne bilmiyorum trabzon maçından beri saçma isler yapıyor ve bilerek yapıyor. Orta yol bulup araplara uzaması için çabalamak lazim.
Diğeri allaha emanet gideceğini sanmıyorum beckhama twitterden falan yüklenip aklını çelmemiz lazim. Birde bu pandemide Amerika ya falan gitmez bu herif dua edelim aşı falan bulunsun gotumuze saplandı o çok fena. Belki milli takımda son; turnuva için oynanan lazim diye direrirlerse falan belki.

dubai amerika çin filan bir yerlere iteleyelim artık şunları

biliyorum zor ama en azından feghoulidir babeldir bonservisleri elinde olursa belki yol alırlar

diagne de yine bir yere atabilir kendini 10+ gol atarsa

falcao da tek seçenek amerika ki o bile çok zor malesef

bunların kontratlarından çıkmak hem maddi oalrak rahatlatacak hem de yeni hocaya bunları oynat baskısı olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt