Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi be ordan sen de!!
Anlat o zaman sayın futbol profesörü.
Arda'dan 10 numara belhanda'dan nasıl sol kanat olur?
Anlat hadi dinliyorum.

Boş boş sallama anlat dinliyoruz.
Arda ve belhanda ayni anda sahadayken nasıl şampiyon olacaksın hadi bakalım

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Şimdi Profil fotoma bak,
Hala 1 saat var kapanışa, imzalayayim mi ?

Taraftarımız fazla soft, ben yönetimin oyuncu alamamasında değilim. Oyuncu satamamak, oyuncu pazarlayamamak daha rezalet bir şey. Çok vasıfsız insanlar Galatasaray'ı yönetiyor

Kuşlar bugün teşekkürler yönetim tagı açmışlar... 10 hafta sonra şenlik bekliyor bizi :D

Anlat hadi dinliyorum.

bir an evvel
KURTULSAK !!

Yav Can’a göre 2-3 tane daha belhanda bulalım biri forvet oynar biri stoper biri kanat
Kadro full belhanda dan kurulu olsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başağın 2 rakibi bugün adeta gözdağı veriyor

BİLGİ: Galatasaray az önce Ozornwafor'a lisans çıkarttı. Böylelikle Galatasaray'da 14 kişilik yabancı kontenjanı dolduğu için Muslera'ya ocak ayına kadar lisans çıkartılamayacak. https://t.co/VakJxgTGAs

Belki bu çocuğu kazanırız.
3 li savunmaya dönerek

bir an evvel
KURTULSAK !!

Anlat hadi dinliyorum.

bir an evvel
KURTULSAK !!
farz edelim 10 numara arda, ardadan kanat olmayacagı o fizikle belli, adam her türlü sahada olacak beynini ve ayaklarını olabildiğince kullanacağız nerede kullanacaksın baska ardayı? ha o fizikle nası oynicak ortada dersen diğer ikili o kadar sakat değil
kanatta bitik adamlar var faslının kanat oynadıgı maçları izlememiş gibisin hiç, her türlü fegden ve babelden daha iyi kenarda
saat 22:45 kimi alacaksın artık? kimi koymayı düşünüyosun 11e?

2015 model iki yasin oztekin lazim ilk 11e.ali yavuz,kerem ve sekidikadan biri denenmeli mutlaka.babel forvete yakin veya forvet gibi oynamalı.ogulcan da gezgin forvet gibi oynamali.kanatta olmaz gibi ogulcan kararsiziim

Ligde en iyi kadro diye bizi gazladılar, gelinen durum ortada. Diğer takımlara bakıyorum iyi ya da kötü bir şekilde eksiklerini gidermişler. TS bile eksiklerini gidermiş yav adamların forvetinde Afobe, Plaza, Ekuban varken gidip Djanniy diye Yeşil Burun adalarından forvet almışlar, büyük ihtimal Ze Luis tarzı bir forvet o ülkeden yavaş futbolcu çıktığını görmedim.
Leicester City'den 24 yaşında Mali'li kanat oyuncusu kiramışlar. Brezilya'dan Marlon diye genç sol bek kiralamışlar. Stopere de Hugo'yu aldılar valla helal olsun. Herkes iyi ya da kötü aksiyon aldı bizim yönetim uyudu.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu son 2-3 gün tepkiden sonra bile gider yalandan boşta adamları alırsın felan
Yok. Onu da yapmıyorlar.
Sanki taraftarla iyice inatlaşmaya çalışıyorlar
Kiralama bedeli dahi istenmeyen bir sürü kiralik, elden cikarilacak kanat ve orta saha vardi piyasada. Bunun adi hainliktir, baska bir sey degil. FB sampiyon olsun diye talimat geldi bunlara kesin. Fatih Terim'den baska Galatasaray'in basarisi icin calisan biri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt