Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz de duyumcuların peşinden koşmayın
ha tövbe görene kadardır da 2-3 gün öğreneceğim diye
karaktersiz insanların makatını kaldırmayın

Hocanın kulüpte hiçbir ağırlığı kalmamış üzülüyorum içim parçalanıyor.

Daha once istedigimiz Despodov Bulgaristana donmus (kiralik Ludugotets Razgrad)

Keşke o şampiyonluklar gelmeseydi de eldekileri hızlıca satıp yeni yapılanmaya gitseydik zaten şampiyon olduk bizi şampiyon yapan adamları gönderdik ardından.

Böyle yapılanmaya sokayım ben.

Terim bireysel olarak yetenekli ve maç alacak oyuncular olmadan maç alamıyor artık, ister kabul edelim ister etmeyelim.

erol iyi hoca, iyi takim kurdugu zaman fb bu sefer ciddi rakip olacak. lakin kotu gidisatta baskiyi kaldirabilecek biri mi, gorecez. eger kaldirabilirse maalesef isimiz zor olabilir.

Sizin gibi yönetimin ben taa...............................................

Keşke o şampiyonluklar gelmeseydi de eldekileri hızlıca satıp yeni yapılanmaya gitseydik zaten şampiyon olduk bizi şampiyon yapan adamları gönderdik ardından.

Terim bireysel olarak yetenekli ve maç alacak oyuncular olmadan maç alamıyor artık, ister kabul edelim ister etmeyelim.

Terim artik gitmeli, ve yeni derwall yeni geretsler bulmaliyiz,

ya burada gurbetçi kim varsa konuşmasın
gitsin oranın takımını tutsun

oradan milletin yaptığı icraatla övünmesin kimse

Bu sene ilk 4 e girersek büyük başarı olur. Kadroda hiç bir mevkinin adam akıllı alternatifi yok

Iste artik odaklanir umarim.eger bu yokluktan,imkansızlıktan şampiyonluk cikarirsa muazzam is yapacak.bunun icin de ayrica hirsli olmali,fatih terim fatih terim gibi davranmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt