Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haksizlik etmeyelim. Sigir Ahmet'i 120 bin euroya sattik.Resmen transfer yapamadık. Allah belanızı versin Yönetim. 79 koca günde ne adam alındı nede satıldı. Allah sizin belanızı versin.

Hocam bizim yerimize gerekeni yapmış
Keşke o şampiyonluklar gelmeseydi de eldekileri hızlıca satıp yeni yapılanmaya gitseydik zaten şampiyon olduk bizi şampiyon yapan adamları gönderdik ardından.yaziyi herkes ovmus. @Keramettin TANRIVERDİ @Hayri Cund
Keşke o şampiyonluklar gelmeseydi de eldekileri hızlıca satıp yeni yapılanmaya gitseydik zaten şampiyon olduk bizi şampiyon yapan adamları gönderdik ardından.
Böyle yapılanmaya sokayım ben.
Terim bireysel olarak yetenekli ve maç alacak oyuncular olmadan maç alamıyor artık, ister kabul edelim ister etmeyelim.
Nah bulursun.Terim artik gitmeli, ve yeni derwall yeni geretsler bulmaliyiz,
Doğru bir de Maiconu sattık hemde uçak biletini de bize kilitlediler. Hemde araplaraHaksizlik etmeyelim. Sigir Ahmet'i 120 bin euroya sattik.![]()
Nah bulursun.
Derwall gibi adamlar yok artık, varsa da pamuklara sarıp tutuyorlar onları.
Iste artik odaklanir umarim.eger bu yokluktan,imkansızlıktan şampiyonluk cikarirsa muazzam is yapacak.bunun icin de ayrica hirsli olmali,fatih terim fatih terim gibi davranmaliKeşke o şampiyonluklar gelmeseydi de eldekileri hızlıca satıp yeni yapılanmaya gitseydik zaten şampiyon olduk bizi şampiyon yapan adamları gönderdik ardından.
Böyle yapılanmaya sokayım ben.
Terim bireysel olarak yetenekli ve maç alacak oyuncular olmadan maç alamıyor artık, ister kabul edelim ister etmeyelim.
Evet oyle gibiHocanın kulüpte hiçbir ağırlığı kalmamış üzülüyorum içim parçalanıyor.