- 16 Haziran 2010
- 203.552
- 155.532
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öhhhm gecen sene sampiyonmu olduk ben birseymi kacirdim? bu kadronun basinda terim vardi ve ben sanki 6. bitirdigimizi ve ts cezasindan dolayi avrupaya katildigimizi hatirlar gibiyim?Ali yavuz gitmedi.fener kadrosu kuruyosan Gs gundeminden de haberdar ol biraz.Eleştirir tabi,3 11 diyosun.2 11 de yetersiz.aldiklari oyuncularin çoğu vasat.4-5 kaliteli adam var,bunlardan biri perotti ama o da sakat.yerde cubuk kraker gorup gorup aldilar.biz kendi kadromuza da bakariz,fatih terim gene yaratir eder götürürüz ligi bi sekilde ocaga kadar.iyi forumlar
forvette forvetler oynarsa forvetler gol atmaya başlar
Surda diagneye forvet diyen biri varsa onun futbol bilgisine sica...yim
Belhandaya futbolcu diyen icin de gecerli ayni sey lan.forvette forvetler oynarsa forvetler gol atmaya başlar
ck, rize, 2020
Ben yapacagim yorumu yaptim,tekrar ayni yorumlari yapamam.ac bak 2006 da ortsahada kac kisi varmis.sadou ve ayhanla gecmis butun sezon.sirf ilk 11 e 4 oyuncu lazim diye 30 kere yazdim.ama kadro eksik diye Galatasaray in geleneğine uzak umutsuzluklarla da hareket etmedim.10 kere fb yorumu yaptim herhalde ve artik bu sikeci takimin kadrosu ile ilgili konusmayacagim.evet olaganustu kadro.kurdular,olaganustu top oynuyorlar ,bundan sonra da olaganustu olacaklardir.Gs da kume duser.Sergen seni severim ama bu orta saha ile değil Ocak Aralığa kadar götüremezsin. Milli takım arası olmasa Kasıma kadar bile götüremezsin. Biraz gerçekci olmak lazım. F.Terim'i babam gibi severim ama bir bok yaratacağı yok. Senin alt yapıdaki çocuklara bile şans verilmiyor kartondan orta saha mı yapıp oynatıcaz?
feghouliyede ayni sekildeBelhandaya futbolcu diyen icin de gecerli ayni sey lan.
Benim.anlamadigim takim 3 hafta cok iyiydi,glasgowa elenecegi belliydi hani ama bi kasimpasa maciyla yerle bir oldu herşey. Duran top diyosun.nefrciye kornerden attik,glasgowa kornerden attik.gecen sezon 12 asist yapan omer bayram var. Emre kilinc,sarachi,omar pek ala orta kesebilir..sırf gazisehir.macinda 2 asisti yendi omarin.falcao ve diagne de iyi orta gelirse atar herhalde.sokaktan almadiysak bu forvetleriöyle bişey yok tabi ama müdür biz 1 senede 1 tane yan topla 3 puan alamıyorken adamların yan toplardan atacağı goller bariz belli. bizde kaç tane orta açabilen adam var açıpta kac tane sonuca ulaşabilecek forvet var ? Duran toplar bazen kötü giden maçta 3 puanı alma sebebin olabilir ama bizde kötü futbolda onu becerebilecek ne orta var nede onu gole cevirebilecek forvet var
Fener iyi top oynuyor demiyoruz ama adamlar kendi çapında bi heyecan yarattı ve bizim yönetim de sağolsun belkide çok rahat şampiyon olacağımız bir senede fenerin ekmeğine yağ sürdüBen yapacagim yorumu yaptim,tekrar ayni yorumlari yapamam.ac bak 2006 da ortsahada kac kisi varmis.sadou ve ayhanla gecmis butun sezon.sirf ilk 11 e 4 oyuncu lazim diye 30 kere yazdim.ama kadro eksik diye Galatasaray in geleneğine uzak umutsuzluklarla da hareket etmedim.10 kere fb yorumu yaptim herhalde ve artik bu sikeci takimin kadrosu ile ilgili konusmayacagim.evet olaganustu kadro.kurdular,olaganustu top oynuyorlar ,bundan sonra da olaganustu olacaklardir.Gs da kume duser.
gözünü seveyim renkdaş neftçi rakip mi rangers maçında attığımız korner golünü hiç bir anadolu takımı yemez. diagne gerçekten acaip boş topcu. adamın topu ayağında tutacak hali yok.Benim.anlamadigim takim 3 hafta cok iyiydi,glasgowa elenecegi belliydi hani ama bi kasimpasa maciyla yerle bir oldu herşey. Duran top diyosun.nefrciye kornerden attik,glasgowa kornerden attik.gecen sezon 12 asist yapan omer bayram var. Emre kilinc,sarachi,omar pek ala orta kesebilir..sırf gazisehir.macinda 2 asisti yendi omarin.falcao ve diagne de iyi orta gelirse atar herhalde.sokaktan almadiysak bu forvetleri
E anlladikta babacim fener asagi fener yukari yeter yav.kendi derdimizi konusalim.transfer yapmadik dogru ama her saat de begenmedigim fb kadrosu yorumu goruyorum.sosyal medyada ,forumda vs bitti gitti transfer donemi,yonetime sovulur artikFener iyi top oynuyor demiyoruz ama adamlar kendi çapında bi heyecan yarattı ve bizim yönetim de sağolsun belkide çok rahat şampiyon olacağımız bir senede fenerin ekmeğine yağ sürdü
Karagumrugun fenerden yedigi golleri de gorduk abi,samatta cayırda yalniz ot toplar gibiydi .demekki her turlu rezil gol yeniyomus, karagumrugun yedikleri rezildi gerçektengözünü seveyim renkdaş neftçi rakip mi rangers maçında attığımız korner golünü hiç bir anadolu takımı yemez. diagne gerçekten acaip boş topcu. adamın topu ayağında tutacak hali yok.
Sonuçta aynı konuda birleşiyoruz müdür. Çok kolay şampiyon olacağımız senede yönetim işi çok ama çok zora soktu. Kuşların işine yaradı bu olay. adamlar o kadar bilenmiski dikkat ettiysen kupadan elendik transfer açıkladılar fatih terim kulübeyi terk etti hemen transfer açıkladılar. Psikolojik baskı uyguluyorlar ve başarılı oldular.E anlladikta babacim fener asagi fener yukari yeter yav.kendi derdimizi konusalim.transfer yapmadik dogru ama her saat de begenmedigim fb kadrosu yorumu goruyorum.sosyal medyada ,forumda vs bitti gitti transfer donemi,yonetime sovulur artik
ya kesinlikle haklısın diyorum ya çok kolay şampiyon olacağımız belkide 20 30 senedir en kolay şampiyon olabileceğimiz bir sene olabilirdi bu sene. Ama kendimiz zora soktuk bunuKaragumrugun fenerden yedigi golleri de gorduk abi,samatta cayırda yalniz ot toplar gibiydi .demekki her turlu rezil gol yeniyomus, karagumrugun yedikleri rezildi gerçekten
Ben F5 kadrosunu yüceltmedim ki? Senin bu kadron bu kadar çok ve sıkışık takvimdeki maç temposunu kaldıramaz. Bunun sakatlığı var kart cezalısı olacak edecek. 2006'da bu kadar maç yapıyorduk sanki Sergen.Ben yapacagim yorumu yaptim,tekrar ayni yorumlari yapamam.ac bak 2006 da ortsahada kac kisi varmis.sadou ve ayhanla gecmis butun sezon.sirf ilk 11 e 4 oyuncu lazim diye 30 kere yazdim.ama kadro eksik diye Galatasaray in geleneğine uzak umutsuzluklarla da hareket etmedim.10 kere fb yorumu yaptim herhalde ve artik bu sikeci takimin kadrosu ile ilgili konusmayacagim.evet olaganustu kadro.kurdular,olaganustu top oynuyorlar ,bundan sonra da olaganustu olacaklardir.Gs da kume duser.
O psikolojik baski degil,ergenlik.gotlerine giriyo eninde sonunda bu arsizliklari.yine girerSonuçta aynı konuda birleşiyoruz müdür. Çok kolay şampiyon olacağımız senede yönetim işi çok ama çok zora soktu. Kuşların işine yaradı bu olay. adamlar o kadar bilenmiski dikkat ettiysen kupadan elendik transfer açıkladılar fatih terim kulübeyi terk etti hemen transfer açıkladılar. Psikolojik baskı uyguluyorlar ve başarılı oldular.