Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca onyekuru niyetine keremi oynatsin yeterli. Zor ama iste neyapalim. Feghouli yerinede emre kilinc oynasin. Forvette Babel. 2. Yari pandemiye kadar hem iyi oynuyorduk hem seri yakalamistik.

3 gunde 1 mac yapamaz bazi is ahlaki olmayanlar. Haftada 1 macla duzelebiliriz. Feneride gorduk matah degiller. Nanili meirekesli takimi bir halt yiyemedi. Ha biz duzelmezsek sampiyon olurlar bu net.

Hocanin akli basina gelmistir umarim. Bu senede idare edecegiz.
trabzon ve basaksehir toparlayacak görürsün bak.adamdan saymıyo millet

yönetimin secinden önce gidecegine ben inanmiyorum.

artik tek umudum belhandanin, fegulilin biran önce kendilerine gelmeleri, yoksa bu sezon cok kötü gecer.

Şu anda taraftarın beklentisi minimumda.
Kişisel egoları ve 25 sene öncesinin demode futbol anlayışını bir süre rafa kaldırarak genç futbolculara üst üste maçlar kaybetsek bile şans verilmesi lazım.

Emin
Ali Yavuz
Sekidika
Kerem

Bu 4'lüyü rotasyonun içinde aktif kullanmalıyız.
gol vurusları konusunda keremden eminimde,ali yavuz zaman zaman kaçırabilir ama onun da özelliği şutörlüğü....zaten top tasıması,rakibi sırtına alıp yara yara cezasahasına gitmesi muthiş

AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER

ovjzw9jn.jpg

sosyal medyadaki ölümüne fatih terim sevgisini anlamıyorum. ben de severim onu ama onun hataları yok değil

saracchi ileri cıktı,taylan kosu yoluna pas attı.sarachhi ali yavuza verdi,ali yavuz topla bulustu,rakibini gecti,cevirdi ve falcao golü attı.yasanır insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt