Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
omarın hücum kalitesini çok beğenmedim
temposu gayet iyi ama yaratıcı yönü mesela saracciden de gökhandan da canerden de geride o yüzden oraya aratıcı isim düşünmeye çalışıyorum
linnes de içime sinmiyor zaten de aklıma gelmiyor malesef
mesela emre kılınç sağ ayaklı olsa oraya atardım veya ömer bayram
omarın hızı da oyunu öne yığdığımızda elimizi rahatlatır
Fatih
Luyi Donk Marcao
Omar. Saracchi
Taylan. Etebo
Emre A.
Diagne. Falcao
3-5-2 denemeliyiz omar ve saracchi kanatları tek başlarına kullanabilen oyuncular Emre akbaba da önde presi iyi yapan bir oyuncu ayrıca gizli forvet gibi de oynuyor taylan ve etebo orta sahada hamallık yapacak omar ve saracchinin ortalarında ceza sahasına soktuğumuz 3 oyuncuyla gol arıycaz başka bir şey oynamaz bu kadro ayrıca defans bloğumuz da gayet sağlam ortada donk varken baskıdan daha rahat çıkarız.
--------------Fatih---------------
Omar--Boss--Marcao--Saracchi
---------Etebo--Taylan----------
-------------E.Kılınç--------------
Ali Yavuz-----Falcao--------Arda
Arda tercihi nedeniyle beni linç edebilirsiniz ama oyun zekası, pas alış verişi ve gole yakınlığı ile oradaki en iyi alternatif şu anda. Belki Kerem formayı alır ileride.
Arda kadroya yazilmasi gereken son isim. yavas, durmadan iki-üc kisiye karsi dribline giriyor, son tercihleride cok vasat.
onun yerine babeli tercih ederim.
Babel olacaksa Kerem oynasın. Ben de Babel'e fitil oluyorum. Takım oyuncusu değil. Kapalı defanslara çözüm oluşturabilecek reaksiyonları veremiyor.
Dediğin gibi omar'in hücum yönü çok iyi değil ancak unutmamak lazım ki; bu adam geldiğinden beri feghuli'nin arkasını toplamaktan hücumu düşünecek zamanı bile kalmadı.omarın hücum kalitesini çok beğenmedim
temposu gayet iyi ama yaratıcı yönü mesela saracciden de gökhandan da canerden de geride o yüzden oraya aratıcı isim düşünmeye çalışıyorum
linnes de içime sinmiyor zaten de aklıma gelmiyor malesef
mesela emre kılınç sağ ayaklı olsa oraya atardım veya ömer bayram
omarın hızı da oyunu öne yığdığımızda elimizi rahatlatır
Psgde pek iyi deil. Fena oyuncu degil ama