Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LINEUP111602059862405.webp

İsin sonunda feghouli ve arda ile bir yol alamayiz. En azindan bu kadro icin ortasahamiz ve defans hattimiz gayet uygun. Belhanda en presci adamimiz.

omarın hücum kalitesini çok beğenmedim

temposu gayet iyi ama yaratıcı yönü mesela saracciden de gökhandan da canerden de geride o yüzden oraya aratıcı isim düşünmeye çalışıyorum

linnes de içime sinmiyor zaten de aklıma gelmiyor malesef

mesela emre kılınç sağ ayaklı olsa oraya atardım veya ömer bayram

omarın hızı da oyunu öne yığdığımızda elimizi rahatlatır

Bende beğenmedim. Keske linnes yerine mariano kalsaydi. Ama önünde bir kagni oynadığı icin omara alan kalmiyor. Omar gidemiyor ki önü dolu adamin. Kanadin içeri girmesi lazim ki bek koridoru kullansin.

Bruma da Despedov da sadece 500 bin Euro'ya kiralanmış. Bizde de artı 1 milyon euro bütçe vardı. Demek ki FFP, limit, paramız yok lafları falan yalan dolan işin içinde başka şeyler var. Bir Babel'in 1 yıllık maaşının yarı parasına 2 oyuncuyu maaşlarıyla beraber 1 yıllığına kiralayabiliyormuşuz işe bak.

--------------Fatih---------------
Omar--Boss--Marcao--Saracchi
---------Etebo--Taylan----------
-------------E.Kılınç--------------
Ali Yavuz-----Falcao--------Arda

Arda tercihi nedeniyle beni linç edebilirsiniz ama oyun zekası, pas alış verişi ve gole yakınlığı ile oradaki en iyi alternatif şu anda. Belki Kerem formayı alır ileride.

Fatih
Luyi Donk Marcao
Omar. Saracchi
Taylan. Etebo
Emre A.
Diagne. Falcao
3-5-2 denemeliyiz omar ve saracchi kanatları tek başlarına kullanabilen oyuncular Emre akbaba da önde presi iyi yapan bir oyuncu ayrıca gizli forvet gibi de oynuyor taylan ve etebo orta sahada hamallık yapacak omar ve saracchinin ortalarında ceza sahasına soktuğumuz 3 oyuncuyla gol arıycaz başka bir şey oynamaz bu kadro ayrıca defans bloğumuz da gayet sağlam ortada donk varken baskıdan daha rahat çıkarız.

Fatih
Luyi Donk Marcao
Omar. Saracchi
Taylan. Etebo
Emre A.
Diagne. Falcao
3-5-2 denemeliyiz omar ve saracchi kanatları tek başlarına kullanabilen oyuncular Emre akbaba da önde presi iyi yapan bir oyuncu ayrıca gizli forvet gibi de oynuyor taylan ve etebo orta sahada hamallık yapacak omar ve saracchinin ortalarında ceza sahasına soktuğumuz 3 oyuncuyla gol arıycaz başka bir şey oynamaz bu kadro ayrıca defans bloğumuz da gayet sağlam ortada donk varken baskıdan daha rahat çıkarız.

Geçen sene bunu oynamak istemişti. Sakatlıklardan dolayı oynayamamıştı. Bu sene kesin oynayacak. Ama bakalım ne zaman?

--------------Fatih---------------
Omar--Boss--Marcao--Saracchi
---------Etebo--Taylan----------
-------------E.Kılınç--------------
Ali Yavuz-----Falcao--------Arda

Arda tercihi nedeniyle beni linç edebilirsiniz ama oyun zekası, pas alış verişi ve gole yakınlığı ile oradaki en iyi alternatif şu anda. Belki Kerem formayı alır ileride.

Arda kadroya yazilmasi gereken son isim. yavas, durmadan iki-üc kisiye karsi dribline giriyor, son tercihleride cok vasat.

onun yerine babeli tercih ederim.

Arda kadroya yazilmasi gereken son isim. yavas, durmadan iki-üc kisiye karsi dribline giriyor, son tercihleride cok vasat.

onun yerine babeli tercih ederim.

Babel olacaksa Kerem oynasın. Ben de Babel'e fitil oluyorum. Takım oyuncusu değil. Kapalı defanslara çözüm oluşturabilecek reaksiyonları veremiyor.

omarın hücum kalitesini çok beğenmedim

temposu gayet iyi ama yaratıcı yönü mesela saracciden de gökhandan da canerden de geride o yüzden oraya aratıcı isim düşünmeye çalışıyorum

linnes de içime sinmiyor zaten de aklıma gelmiyor malesef

mesela emre kılınç sağ ayaklı olsa oraya atardım veya ömer bayram

omarın hızı da oyunu öne yığdığımızda elimizi rahatlatır
Dediğin gibi omar'in hücum yönü çok iyi değil ancak unutmamak lazım ki; bu adam geldiğinden beri feghuli'nin arkasını toplamaktan hücumu düşünecek zamanı bile kalmadı.
Mariano'daki futbol aklı Avrupa'da çoğu ortasaha oyuncusunda yok
Onunla kıyaslamak biraz yanlış olur.

Ancak Caner ve Gökhan'da defans konusunda rezalet bu konuda Omar onlara hocalık bile yapacak düzeyde.
Bakma sen ligde kimse Caner ve Gökhan'in arkasına koşu yapmıyor korkudan
bu ikisi, çirkeflik yapıp sürekli sert oynuyor hakemde sesini çıkarmıyor bunlar da defansif açıdan iyi gibi görünüyor .
Geçen sene Avrupa'da köy takımları bunların olduğu koridoru otoban yapmıştı.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Son düzenleme:
Götze gelmesin filan diye artistlik yapıyoduk lan.
Sanki alabileceklermiş gibi. Ne güzel günlermiş.

Falcao son 5 yıldır tek forvet oynamadı ama diagne onun yanına değil yerine olur ancak çünkü benzer oyuncular yanına emre Kılınç yada Sekidika oynarsa yani savunma arkası koşusu yapacak biri olursa Ali Yavuz da olur bu daha etkili olabilir

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Omar büyük balon o maliyete göre
bir de 3 yıllık imzalamış
yıllık 2.5 milyon euro ya geliyor maliyeti ve dümdüz bir bek..
cihan haspolatlıyla Orhan ak ile Victoria ile şampiyon olmuş takımın vasat bek e bu yatırım yapması akıl tutulması.
linnes ten üstün yanı yok hatta orta şut dripling kötü linnesten
Arda ve Emre hariç maliyet olarak rezil transferler yaptı görünüyor bu becereksizler

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Slimani: ''Türkiye'de çok sorun yaşadım. Sezonun ikinci yarısında, spor dışı bir olay haline geldi. Kulüp yöneticileri beni görmeye geldi ve "Sen kiralıksın, artık en iyi oyuncu olsan bile oynamayacaksın" dediler.''

Bruma: "Transferin son iki gününde Galatasaray ve başka bir Türk takımından teklif aldım ancak Olympiakos'un PSV ile anlaşma şartları çok daha pozitifti ve benim açımdan da Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmam tercih sebebi oldu."

kaleciyle beraber kale cizgisinde duran arkadas toptan ne guzel korkmus ve cekilmis öyle,
20201007_134600.webp
bu da karagumrukun diger yetenekli defans oyuncusu.samattayi gordugunuz gibi 5 kisi birden tutmus.samattanin bos kosusu var gerçekten golde,taa ortasahadan gelmiş samatta

Kadrolar yapıyorsunuz ama hoca yine Feghouli’yi oynatacak.Boşa kadro kurmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt