Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.258
- 40.001
- 3.413
Hay cok yaşa renktas. Tam ben yazacaktimGalatasaray'ı tabuta koyarsın, gömmeye kalkarsın. Sonra bir bakmışsın Galatasaray, cenaze namazını kıldırıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay cok yaşa renktas. Tam ben yazacaktimGalatasaray'ı tabuta koyarsın, gömmeye kalkarsın. Sonra bir bakmışsın Galatasaray, cenaze namazını kıldırıyor.
Appiahlı alexli anelkalı kadrolarıyla elimizden şampiyonluk alamamışlar neyin kafasındalarAdamlar biz bittik diye düşünüyorlar, malzeme çıkar mı diye geliyorlar.
Bazı Galatasaray Divan Kurulu Üyeleri, Burak Elmas'ı başkanlık adaylığına hazırlıyor.
burak elmas ingilterede dünyaca ünlü bi giyim firmasının mali ceosuydu kabul edermi öyle bi işi bırakıp?mukemmel haber
burak elmas ingilterede dünyaca ünlü bi giyim firmasının mali ceosuydu kabul edermi öyle bi işi bırakıp?
inşallah gelir . vizyonlu adam gençGassaray baskanligi icin evt, zaten baskan olmak istiyordu.
terimle arası iyi burak elmasın terim kimi desteklerse taraftar etkisiyle gelir benceBurak elmas destek görmeyebilir. İnan kıraç faruk süreni sevmez. Eşrefi çıkaracak ce büyük ihtimal kazanacak
burak elmas ingilterede dünyaca ünlü bi giyim firmasının mali ceosuydu kabul edermi öyle bi işi bırakıp?
ozan korkut olmayacak diyorlardı aday , burak elmas bişeyleri garanti görmeden aday olmaz bence renktaş cünkü cok iyi işi var diyolardı canlı yayınlarda gs üyeleriOzan Korkut’un listesine girdiğine göre olabilir. Ben yine de Ozan Korkut’un önüne geçeceğini sanmıyorum listesinde olur yine
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
istermisiniz abdurrahim albayrak başkan olsun![]()
istermisiniz abdurrahim albayrak başkan olsun![]()