Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istermisiniz abdurrahim albayrak başkan olsun :D
632x314-abdurrahim-albayrak-transfer-taktigini-acikladi-1558773171335.webp

cok iyi niyetli adam yönetimde olmasını isterim ama teknik ekiple falan takılsın kurnaz managerler bunu yiyor

Malbayrak sovu cok sever, zaten bu yuzden herzaman transfer isine girer. Onca is varken, niye surekli transfer isleri oda bir soru isareti.

Alanya maçı inanılmaz kilit maç o kadar ki şöyle söylim. O maçı alırsak rahat şampiyonuz, berabere kalırsak zar zor şampiyon oluruz, yenilirsek babayı alırız net.

Malbayrak sovu cok sever, zaten bu yuzden herzaman transfer isine girer. Onca is varken, niye surekli transfer isleri oda bir soru isareti.
zaten buna dursun zamanında teknik ekiple takıl idari managerlik tarzı bi teklif yapmış buda ben üst makamda çalışırm artık diye reddetmiş kendi kaşınıyor

Burak elmas destek görmeyebilir. İnan kıraç faruk süreni sevmez. Eşrefi çıkaracak ce büyük ihtimal kazanacak
Şöyle bir şey var reis İnan Kıraç'ın kimi istediğinden çok daha önemli bir şey varsa o da Fatih Terim'in kimi istediğidir. Mustafa Cengiz'in veya Abdürrahim Albayrak'ın topun ağzına gelmesinin temel sebebi de Fatih Terim'in yönetimi istememesidir

Fatih Terim ağırdır derken kast-edilen şey bu teknik direktörden daha fazlası

Burak Elmas yönetimlerde yer almalı . Adam başkanı ibra etmediğinde kızmıştık ama öngörüleri iyimiş anlaşılan
Bir de geçen hakkında birkaç video izledim Galatasaray'ı gerçekten düşünen biri gibi duruyor

Başkan Burak elmas
yönetim kurulu - Ali sabancı-Dursun özbek-kim var başka paralı adam yazalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt