Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var bildiğim Polat zamanında üye oldu ama o daha hiç yöneticilik yapmadı onun gibi çok isim var böylesi bir listeye girmeye çapı yetmez.

Mehmet cansun 73 olmuş yav girismez bu islere gibi. Kim gelirse gelsin guclu bir yonetim olsun artik. Aysalin ilk donemi gibi bir ekip lazim bize. Diger kulupler batarken ambargo koymamiz lazim bjk batik fener sampiyon olmazsa batik

Ej02_nVWAAUpL6a

ocakta sal bizi

Adam gitmek istiyor terim birakmiyor :/

Ustad, peki Unal Aysal cat diye aday oldu ve kazandi. aysalin arkasinda derin gs mi vardi sence?
Direkt eğitim vakfı vardı İnan Kıraç bir gece televizyona çıktı Ünal Aysal adayım aig sorununu çok güzel çözdü yazın dedi listeyi veriyorum birebir seçilen yönetimi yazdı.

Ona bakarsan Duygun Yarsuvat da bir gecede seçildi.

Polatın ibra edilmemesi de Ünal Aysalın üyelik süresi o kurulda 10 seneye tamamlanmıştı yani eğer daha önce 10 senesi dolsa ve tüzük gereği başkan adayı olabilse daha önce Polat devrilirdi o jaccuse jaccuse diyen andavalları da kullandılar günlük siyaseti bahane ederek.

Düşün Ünal Aysal liseli istese orta okuldayken daha Galatasaray Üyesi olabilirdi ne tesadüf ki 40 sene sonra 2000 yılında Galatasaray UEFA kupasını alınca aklına üyelik başvurusu yapmak geliyor ;)

Hiç samimi değil... Zaten batırdı gitti kendisi de iflas etti... Başkanlığı bırakması da İnan Kıraç'ın sözünden çıkıp GS Global projesidir. Ağladı herkesin içinde adada yıkılan cam salonda.

Mehmet cansun 73 olmuş yav girismez bu islere gibi. Kim gelirse gelsin guclu bir yonetim olsun artik. Aysalin ilk donemi gibi bir ekip lazim bize. Diger kulupler batarken ambargo koymamiz lazim bjk batik fener sampiyon olmazsa batik
Yok o afaki teorik bir listeydi şu an yaşayanlardan en muazzamı bence ne olur diye hakan sorunca yazdım.

Yok o afaki teorik bir listeydi şu an yaşayanlardan en muazzamı bence ne olur diye hakan sorunca yazdım.

Baglantilari guclu adamlarin gelmesi lazim gelecek sene bizim icin cok kritik. Bu sene sampiyon olamayacagiz zaten. Seneye de kadronun yarisi dagiliyor. Yeniden yapilanma yeni sponsorluklar lazim. Stat isim hakki cok cok onemli. Memur emeklilelerin yer aldigi bir yonetim kurulunda maks getirebildigin sponsor pizza ya da rent a car cilar oluyor

Baglantilari guclu adamlarin gelmesi lazim gelecek sene bizim icin cok kritik. Bu sene sampiyon olamayacagiz zaten. Seneye de kadronun yarisi dagiliyor. Yeniden yapilanma yeni sponsorluklar lazim. Stat isim hakki cok cok onemli. Memur emeklilelerin yer aldigi bir yonetim kurulunda maks getirebildigin sponsor pizza ya da rent a car cilar oluyor
Bu sene rakip yok ama trabzon ve ibebe bitik. Süpriz çıkmaz. Bejeke ölmüş gömeni yok. Fener de dandik bakma çok transfer yaptılar diye ortamı toparladılar. Bizim kadro daha iyi. Devre arası da 1-2 takviyeyle yarıştan kopmazsak artık pandemide nasıl davranılır biliyoruz her türlü şampiyonluğun favorisi biziz.

Bu sene rakip yok ama trabzon ve ibebe bitik. Süpriz çıkmaz. Bejeke ölmüş gömeni yok. Fener de dandik bakma çok transfer yaptılar diye ortamı toparladılar. Bizim kadro daha iyi. Devre arası da 1-2 takviyeyle yarıştan kopmazsak artık pandemide nasıl davranılır biliyoruz her türlü şampiyonluğun favorisi biziz.

Kadro yok ustat. 3 stoperin 2 ortasahan 1kanat 1 forvetin var. Diger gereksizler hain hain oynuyorlar.

Kadro yok ustat. 3 stoperin 2 ortasahan 1kanat 1 forvetin var. Diger gereksizler hain hain oynuyorlar.
Ocağa kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız
Ocakta yönetim son kurşununu atacak. Taraftarı kendilerine düşman ederlerse olası bir ibrasızlıkta o desteği zor bulurlar artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt