Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
520566e9-d719-46d0-a31c-54cada5875cc.jpg

hatirlayan var mi? ;D

Balanta?

Bu sene rakip yok ama trabzon ve ibebe bitik. Süpriz çıkmaz. Bejeke ölmüş gömeni yok. Fener de dandik bakma çok transfer yaptılar diye ortamı toparladılar. Bizim kadro daha iyi. Devre arası da 1-2 takviyeyle yarıştan kopmazsak artık pandemide nasıl davranılır biliyoruz her türlü şampiyonluğun favorisi biziz.

fener bir beş oyuncu daha alır devre arası.
520566e9-d719-46d0-a31c-54cada5875cc.jpg

hatirlayan var mi? ;D

velintın

İnsan gibi konuşan her galatasaraylı kardeşimdir burada sadece üst üste özür dileyip ısrarla babama küfür edip karşıma çıkmayan ninnoşlarla sadece muhatap olmuyorum.
Sen karsima cikmaktan vazgecmistin kac kere mekan soyledik ama neyse arkadan konusmaya devam et sen muhatapsiz sozlerinle. Her turlu hakareti et sonra o benim babama kufretti ne guzel dunya. hayat sadece senin degerlerin uzerine kurulu degil necmi ogretirler sana da bir gun.

Arda çok farklıydı ya Manisa performansını geçiyorum 60'da oyuna girdiği Ankaraspor deplasmanından başlamak üzere oynadığı ilk dakikadan itibaren takımın, çoğu zaman da sahanın en iyi topçusu olduğu belli oluyordu. Bir de o dönem tanımıyorlardı çalım stilini her maç 3-4 kişinin arasından çıkardı ey gidi. Liverpool falan da dinlemiyordu.

Eskiden alt yapı oyuncularını baya yakından takip ederdim ama şu ankiler hakkında net bir fikrim yok, o kadar bilmiyorum. Çok yüksek potansiyelli olmasalar dahi insan şu Babel'den bile vasat olamazlar diye düşünüyor. Özellikle Ali Yavuz'un şu ana kadar süre bulamaması üzücü. Hani süper top oynasak zaten kimse talep etmez böyle bir şey ama bu şartlarda görmek istiyorum ben.
arda m.gladbach hazırlık macında o kadar iyi degilmiş mesela.oguz sabankay övülmüş o gün daha cok.

Erden Timur - her koyu taraftar Baskan olmaya dusunur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt